Στη ΝΔ κάνουν «στροφή» από τα Eurogroup στην καθημερινότητα Στη ΝΔ κάνουν «στροφή» από τα Eurogroup στην καθημερινότητα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στη ΝΔ κάνουν «στροφή» από τα Eurogroup στην καθημερινότητα

Στη ΝΔ κάνουν «στροφή» από τα Eurogroup στην καθημερινότητα
Χωρίς να παραμερίζει τις εξελίξεις στην οικονομία και το κρίσιμο Eurogroup της Πέμπτης, η ΝΔ ριχνει το βάρος σε θέματα που απασχολούν έντονα την κοινωνία. 

Μέσα σε λίγες ημέρες η αξιωματική αντιπολίτευση με παρέμβαση του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξέφρασε την πλήρη αντίθεση της στις αλλαγές που φέρνει ο νόμος Γαβρόγλου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Παράλληλα και βλέποντας την εκρηκτική κατάσταση στο Μενίδι μετά το τραγικό περιστατικό, συγκάλεσε έκτακτη σύσεκψη με την συμμετοχή και του Δημάρχου Αχαρνών, ενώ με το που γίνεται γνωστό το μέγεθος του σεισμού στην Μυτιλήνη, δίνει εντολή να μεταβεί άμεσα κλιμάκιο του κόμματος στην περιοχή. 

Στην ΝΔ εκτιμούν πως σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, τα “γαλαζια” στελέχη μπορούν να προσεγγίσουν και να μιλήσουν με τους πολίτες και να δώσουν όπου μπορούν λύση στα προβληματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα και αυτό το γεγονός θα επιχειρήσουν να το εκμεταλευτούν. 

Στο Μοσχάτο υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργος και οι συνεργάτες του είναι αποκομμένοι από την κοινωνία καθώς δεν γνωρίζουν τι γίνεται εκτός Μαξίμου.  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχικά και το επικοινωνιακό επιτελείο στην συνέχεια, υπενθύμιζαν διαρκώς τις πρωτοβουλίες που είχε πάρει η αξιωματική αντιπολίτευση τον τελευταιο ένα χρόνο για το ζήτημα της ασφάλειας και συγκεκριμένα για την αύξηση της εγκληματικότητας στο Μενίδι, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αναδείξουν την κυβερνητική ανεπάρκεια σε ένα ακόμη ζήτημα. 

Μάλιστα υπενθύμιζαν σε κάθε ευκαιρία ότι ο πρωθυπουργός, μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει ο πρόεδρος της ΝΔ, είχε χαρακτηρίσει το ζήτημα της ασφάλειας στην βουλή ως “ανεπίκερο”. 

Παράλληλα στην αξιωματική αντιπολίτευση γνωρίζουν ότι η αυξηση της εγληματικότητας και η μετατροπή περιοχών σε “άβατο” αυξάνουν επικίνδυνα την επιρροή της ακροδεξιάς κάτι που αποτυπώθηκε και εκλογικά.   

Στο Μοσχάτο αντέδρασαν άμεσα και στο ζήτημα του σεισμού στην Λέσβο και ηδη στο νησί βρίσκεται ο Χαράλαμαμπος Αθανάσιου ενώ με την πρώτη πρωινή πτήση θα μεταβεί και ο τομεάρχης υποδομών Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα. 

Ο Πρόεδρος του κόμματος ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση στην περιοχή, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού.  

Epirusblog Gr
5 of 5
Στη ΝΔ κάνουν «στροφή» από τα Eurogroup στην καθημερινότητα
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 8128102893639525564
Σχόλια
item