Γιάννενα: Ξεκινούν επιτέλους τα έργα στο «Ζωσιμάδες»

Γιάννενα: Ξεκινούν επιτέλους τα έργα στο «Ζωσιμάδες»

Παρότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος περίπου ενάμιση μήνα, όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν τα έργα της αντικατάστασης του αγωνιστικού χώρου στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες», προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με την ΠΑΕ  ΠΑΣ Γιάννινα και την διοργανώτρια Super League και την ερχόμενη εβδομάδα, καλώς  εχόντων των πραγμάτων, θα ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο.


Η σύμβαση  προβλέπει χρηματοδότηση του έργου από την Super League και σταδιακή αποπληρωμή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσω συμψηφισμού με το μίσθωμα που δίνει στην Εφορία Σταδίων για την χρήση των εγκαταστάσεων στο ΠΕΑΚΙ και τους «Ζωσιμάδες», ενδεχομένως και μέσω του ποσοστού που παρακρατείται από τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΣ.


Τα έργα θα κρατήσουν περίπου για 2 μήνες και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ο νέος χλοοτάπητας μαζί με τα νέα ποτιστικά και αποστραγγιστικά συστήματα που θα τοποθετηθούν θα είναι έτοιμος στις αρχές Αυγούστου, οριακά δηλαδή πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος Super League.


Στα Γιάννινα ο Χριστοβασίλης
Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στην πόλη, με σκοπό να "τρέξει" αρκετά θέματα της ομάδας, ενώ έχει προγραμματίσει και συνέντευξη Τύπου, πιθανότατα την Τρίτη, στην οποία μεταξύ άλλων θα κάνει και τις επίσημες ανακοινώσεις για τα έργα στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων».


Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ θα αναφερθεί και στην περσινή επιτυχημένη χρονιά και την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη, ενώ θα κάνει και έναν οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, αναλύοντας το πλάνο της οικονομικής εξυγίανσης που είχε θέσει ως στόχο πριν δύο χρόνια, όταν υπήρχαν τα προβλήματα με την αδειοδότηση της ομάδας.


Μέσα στον Ιούνιο θα έρθει στα Γιάννινα και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, προκειμένου να εγκαινιάσει το γήπεδο της Λιμνοπούλας στο οποίο ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση νέου πλαστικού χλοοτάπητα, ενώ θα επιθεωρήσει και την πορεία των εργασιών στο Εθνικό Στάδιο.


Στο Confederations Cup ο Τζημόπουλος
Ακόμα μια επιτυχία στο ενεργητικό του πρόσθεσε ο Θέμης Τζημόπουλος καθώς θα δώσει το "παρών" με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας στο Confederations Cup.


Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ βρίσκεται στην τελική 23αδα της Νέας Ζηλανδίας για το Confederations Cup καθώς είναι στη λίστα του προπονητή Αντονι Χάντσον με τους παίκτες που θα εμφανιστούν στα γήπεδα της Ρωσίας.


proinoslogos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ξεκινούν επιτέλους τα έργα στο «Ζωσιμάδες»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6742451587741689996
item