Γιάννενα: Λίστα χειρουργείων και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Γιάννενα: Λίστα χειρουργείων και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Λίστα χειρουργείων και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Γιάννενα: Λίστα χειρουργείων και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
Η λίστα χειρουργείων τέθηκε σε λειτουργία και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Η ανάρτηση της λίστας έγινε στην ιστοσελίδα του ΠΓΝΙ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.uhi.gr και είναι διαθέσιμη για ενημέρωση και κοινωνικό έλεγχο.
Η πιστή, ισότιμη και επιστημονικά αντικειμενική εφαρμογή της, μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην εξάλειψη παθογενειών στον τομέα αυτό και αποτελεί υποχρέωση και καθήκον των εργαζόμενων και της Διοίκησης του Νοσοκομείου. 
Η κατάκτηση του στόχου να αποκτήσει η λίστα το πραγματικό κοινωνικό της περιεχόμενο, πρέπει να γίνει υπόθεση του κάθε πολίτη.
Η έναρξη λειτουργίας της λίστας χειρουργείων κατέστη εφικτή, χάρη στις προσπάθειες αρκετών εργαζομένων και την έγκαιρη ανταπόκριση του Ιατρικού προσωπικού, τους οποίους η Διοίκηση ευχαριστεί δημόσια.
Η Διοίκηση καλεί τους πολίτες να απευθύνονται στο νεοσυσταθέν Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών-τριών Υπηρεσιών Υγείας, που ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του, και να καταθέτουν τη γνώμη τους και τα τυχόν παράπονά τους σχετικά με οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή ενέργεια που δυσχεραίνει την έγκαιρη και ΔΩΡΕΑΝ πρόσβασή τους σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. 
Η Διοίκηση δεσμεύεται ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσει στο ακέραιο το αναφαίρετο αυτό δικαίωμα όλων των πολιτών.
epiruspost.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Λίστα χειρουργείων και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 9116279603727070857
Σχόλια
item