Γιάννενα: Αίτημα για περισσότερους Τοπικούς Αστυνόμους Γιάννενα: Αίτημα για περισσότερους Τοπικούς Αστυνόμους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Αίτημα για περισσότερους Τοπικούς Αστυνόμους

Γιάννενα: Αίτημα για περισσότερους Τοπικούς Αστυνόμους

Η σειρά του δήμου Δωδώνης ήταν χθες να υποδεχθεί τον Τοπικό Αστυνόμο, ο οποίος εγκαταστάθηκε και επίσημα στα Δερβίζιανα, σε χώρο που παραχωρήθηκε και εξοπλίστηκε κατάλληλα από τον δήμο Δωδώνης, στο πρώην δημαρχείο Λάκκας Σουλίου.

«Πρόκειται για μία περιοχή, η οποία είναι απομακρυσμένη και έχει ανάγκη την αστυνομική παρουσία. 

Ο Τοπικός Αστυνόμος θα συνεργάζεται με τους πολίτες, θα είναι δίπλα τους και θα μεταφέρει τα προβλήματά τους», επεσήμανε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Κωνσταντίνος Σκούμας, ο οποίος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Δωδώνης για την συνεργασία που υπήρξε μέχρι σήμερα και για την παραχώρηση των χώρων τόσο στα Δερβίζιανα όσο και στην Τύρια, όπου θα εγκατασταθεί το Αστυνομικό Τμήμα.

«Πρόκειται για μία ιστορική περιοχή και ήταν χρέος μας η ίδρυση γραφείου Τοπικού Αστυνόμου. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντά του», σημείωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων Ιωάννης Βασιλάκος.


Ο δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης τόνισε ότι με την έναρξη λειτουργίας του Τοπικού Αστυνόμου, άνοιξε και μία καινούρια σελίδα στη συνεργασία τοπικής αυτοδιοίκησης και Αστυνομίας. Μία συνεργασία προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, καθώς ο νέος θεσμός είναι προσαρμοσμένος στις σημερινές ανάγκες. 


«Οι υπηρεσίες αστυνόμευσης στον δήμο Δωδώνης αναβαθμίζονται, καθώς σύντομα θα λειτουργήσει και το Αστυνομικό Τμήμα που έχει έδρα την Τύρια, ενώ εκφράζουμε την ελπίδα ότι θα έχουμε Τοπικούς Αστυνόμους και στις έδρες των άλλων δημοτικών ενοτήτων», υπογράμμισε ο δήμαρχος.
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Αίτημα για περισσότερους Τοπικούς Αστυνόμους
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1851697120037584027
Σχόλια
item