Σόφη Πασχάλη: Στη Μύκονο με τη φίλη της Βίκυ Κάβουρα Σόφη Πασχάλη: Στη Μύκονο με τη φίλη της Βίκυ Κάβουρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σόφη Πασχάλη: Στη Μύκονο με τη φίλη της Βίκυ Κάβουρα

Σόφη Πασχάλη: Στη Μύκονο με τη φίλη της Βίκυ Κάβουρα

Η Σόφη Πασχάλη επέστρεψε από το «Survivor» με εντελώς αλλαγμένη διάθεση από αυτή που είχε όταν μπήκε στο reality επιβιώσης του ΣΚΑΙ. Η σέξι γυμνάστρια έζησε μοναδικές στιγμές, δύσκολες και όμορφες, που την έκαναν σίγουρα πιο δυνατή. 

Πλέον, έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά της και το φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα. Χωρίς ωστόσο να παραλείπει να αφιερώνει χρόνο στην ίδια και στους φίλους της. Απόδειξη και το πρόσφατο ταξίδι της στην αγαπημένη της Μύκονο.

Το νησί των Ανέμων αποτελεί τον δημοφιλέστερο καλοκαιρινό προορισμό για την εγχώρια showbiz. Αρκετοί ήταν αυτοί που το τίμησαν με την παρουσία τους το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. 

Ανάμεσά τους και η Σόφη Πασχάλη την οποία συνάντησε το TLIFE στα γραφικά σοκάκια του κυκλαδίτικου νησιού. Μαζί της ήταν και η Βίκυ Κάβουρα.Τα δύο κορίτσια αναστάτωσαν τη Μύκονο με την παρουσία τους. Ο φωτογραφικός μας φακός τις απαθανάτισε σε μία από τις βραδινές εξορμήσεις τους.
Epirusblog Gr
5 of 5
Σόφη Πασχάλη: Στη Μύκονο με τη φίλη της Βίκυ Κάβουρα
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4337704301605425713
Σχόλια
item