Ποια πράγματα δεν θα παραδεχτεί ποτέ ένας άντρας σε μια γυναίκα

Ποια πράγματα δεν θα παραδεχτεί ποτέ ένας άντρας σε μια γυναίκα

Λένε πως κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της ένα μυστήριο...
Το ίδιο όμως μπορούν να πουν και εκείνες για τους άντρες. Και αυτοί έχουν τα μυστικά τους και πολλά απ' αυτά δεν περνάνε καν απ' το γυναικείο μυαλό.

Όπως αυτά τα 10 που θα δεις στη λίστα που ακολουθεί και κανένας άντρας δεν θα παραδεχθεί σε μια γυναίκα. Οι γυναίκες που μας διαβάζετε, διαδώστε.

«Θέλουμε κορίτσια με αυτοπεποίθηση»
Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες αντιλαμβάνονται τις γυναίκες λίγο – πολύ όπως τους εαυτούς τους. Γι' αυτό και ένας άντρας θα προτιμήσει μια χαρισματική κοπέλα, κι ας έχει μερικά παραπανίσια κιλά, παρά κάποια που έχει σώμα μοντέλου αλλά μηδέν αυτοπεποίθηση. Μπορεί να ακούγεται περίεργο σε μια γυναίκα, κι όμως η αυτοπεποίθηση είναι αυτή που την κάνει πιο ελκυστική παρά το πλούσιο στήθος της ή το καλλίγραμμο κορμί της.

«Έχει σημασία το πώς δείχνεις»
Μπορεί να μην τους νοιάζει το αν η κοπέλα που βγαίνουν ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας, όμως σίγουρα δίνουν σημασία. Θέλουν κάποια που να είναι ντυμένη ωραία αλλά όχι προκλητικά και να δείχνει κομψή. Εξάλλου αγαπούν με τα μάτια.

«Δεν ξέρω πώς να το κάνω»
Είναι πολύ σημαντικό για κάθε άντρα να μην τσαλακωθεί η εικόνα του δυνατού αρσενικού μπροστά στα μάτια της γυναίκας. Γι' αυτό και θα πουν ναι σε όποια δουλειά τους αναθέσουν ή τους ζητήσουν να τις βοηθήσουν παρόλο που δεν έχουν ιδέα για το πώς θα τα καταφέρουν. Όπως το να επισκευάσουν το σπασμένο πιστολάκι για τα μαλλιά.

«Νιώθουμε χαμένοι όταν κάνετε ερωτήσεις - παγίδα»
Οι γυναίκες συνήθως ρωτάνε πράγματα όπως το αν δείχνουν χοντρές, ενώ σε κοιτάζουν με λυπημένο ύφος. Οι άντρες απ' την άλλη μεριά απλά μισούν όταν τους κάνουν τέτοιες ερωτήσεις – παγίδα που μπορεί να γίνουν αφορμή για τσακωμό. Ακόμη και αν δεν τους αρέσει κάτι θα προτιμήσουν να μην το πουν αλλά να κάνουν ένα κομπλιμέντο.

«Φοβάμαι»
Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις φοβίες τους απλά θεωρητικά ένας άντρας δεν επιτρέπεται να τις εκφράσει για να μην φανεί αδύναμος. Έτσι δεν θα πει στην κοπέλα που μόλις ξεκίνησε να βγαίνει ότι φοβάται το σκοτάδι ή τις κατσαρίδες.

«Δεν με παίρνει οικονομικά»
Γενικά οι άντρες ανταγωνίζονται για πολλά πράγματα μεταξύ τους. Το πιο απλό είναι το ποιος θα πιει τα περισσότερα ποτά σε μια έξοδο. Έτσι, με αυτή τη λογική θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρει ή εξοικονομήσει χρήματα για να πάει το αμόρε κάπου έξω ωραία. Και ας είναι φεσωμένος το πρωί μέχρι το λαιμό.

«Ζηλεύω»
Οι περισσότεροι αρνούνται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους σε βαθμό που ακόμη κι όταν κάποιος φλερτάρει το κορίτσι τους δεν θα δείξουν το παραμικρό. Από μέσα τους όμως βράζουν.

«Μου αρέσει η αδελφή / κολλητή σου»
Εννοείται πως όταν η κολλητή ή ακόμη και η ίδια η αδελφή της κοπέλας του είναι καυτή θα το προσέξει, αλλά δεν θα πει λέξη. Απλά θα τη φαντασιώνεται που και που, γιατί είναι στην αντρική φύση.

«Μας αρέσουν τα κομπλιμέντα»
Η παράδοση θέλει τους άντρες να μοιράζουν κομπλιμέντα στις γυναίκες, αλλά η αλήθεια είναι ότι και σε αυτούς αρέσουν. Έχουν ανάγκη από λόγια αγάπης και τρυφερές ματιές όπως ακριβώς και τα κορίτσια.

«Είμαι ειδικός στο να κρύβω τα συναισθήματά μου»
Όπως και μια γυναίκα μπορεί να συγκινηθεί μέχρι δακρύων παρακολουθώντας μια ρομαντική ταινία, έτσι μπορεί να συμβεί και σε έναν άντρα. Η μόνη διαφορά είναι ότι εκείνος θα σκουπίσει τα μάτια του στη στιγμή, μην τον καταλάβει κανένας.
epirusblog.gr
5 of 5
Ποια πράγματα δεν θα παραδεχτεί ποτέ ένας άντρας σε μια γυναίκα
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4961657570014474470
item