Έλενα Παπαρίζου - Δέσποινα Βανδή: Πώς έγιναν φίλες

Έλενα Παπαρίζου - Δέσποινα Βανδή: Πώς έγιναν φίλες

Η Έλενα Παπαρίζου σε λίγο καιρό θα γυρίσει για μία ακόμη φορά ολόκληρη την Ελλάδα για εμφανίσεις, σε μια συνεργασία-έκπληξη, που έκανε αίσθηση όταν ανακοινώθηκε. 

Για πρώτη φορά ενώνει τις δυνάμεις της με μια νέα της φίλη και αγαπημένη καλλιτέχνιδα, τη Δέσποινα Βανδή, ξεκινώντας από μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων στις 28 Ιουνίου.

Η τραγουδίστρια του "My number one" μίλησε για τη φιλία τους στο περιοδικό People και τη Σόνια Καζόνι. 

«Με τη Δέσποινα συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά πέρσι σε μια συναυλία που δώσαμε στην Κύπρο μαζί με τον Ρέμο, τον Ρουβά και τις Mέλιssεs. Mε αφορμή αυτό, λοιπόν, πέρσι το Σεπτέμβριο πρώτη φορά ήρθαμε κοντά. 

Πριν γνωριζόμασταν τυπικά, ένα φιλί, “τι κάνεις, πώς πάει;”. Αλλά αυτές τις τρεις μέρες στην Κύπρο ήμασταν συνέχεια μαζί. Συζητούσαμε τα πάντα, για τις οικογένειες, τη δουλειά μας, προσωπικά και επαγγελματικά. 

Εκεί που δεν μπορούσα να ολοκληρώσω τη φράση μου, την ολοκλήρωνε εκείνη, η μία έκοβε, η άλλη έραβε. Συμφωνούσαμε στις απόψεις μας, είχαμε ωραία χημεία. Και από τότε είχαμε πει “υπάρχει λόγος, πρέπει να συνεργαστούμε”».


Η ιδέα της περιοδείας ήρθε ως φυσικό επακόλουθο, με πολύ ενθουσιασμό και από τις δύο πλευρές, ενώ οι 10 αρχικά προγραμματισμένες συναυλίες ανά την Ελλάδα έχουν ήδη γίνει 14, πριν καν την εναρκτήρια στο Θέατρο Βράχων.
epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Παπαρίζου - Δέσποινα Βανδή: Πώς έγιναν φίλες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8962270014243449832
item