Πρέβεζα: Εθελοντική μετακίνηση Πληρωμάτων Ασθενοφόρων-Διασωστών στην Πρέβεζα Πρέβεζα: Εθελοντική μετακίνηση Πληρωμάτων Ασθενοφόρων-Διασωστών στην Πρέβεζα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Εθελοντική μετακίνηση Πληρωμάτων Ασθενοφόρων-Διασωστών στην Πρέβεζα

Πρέβεζα: Εθελοντική μετακίνηση Πληρωμάτων Ασθενοφόρων-Διασωστών στην Πρέβεζα
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εθελοντική μετακίνηση Πληρωμάτων Ασθενοφόρων-Διασωστών

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της καλοκαιρινής περιόδου, καθώς και λόγω των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών, προγραμματίζεται η εθελοντική μετακίνηση Πληρωμάτων Ασθενοφόρων-Διασωστών κατά τη διάρκεια της άδειας τους, από την Κεντρική Υπηρεσία και τα Παραρτήματα του ΕΚΑΒ.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν με αίτηση τους προς την Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ και στα Γραφεία Διευθυντών Παραρτημάτων έως τις 09/06/2017. 

Οι Διευθυντές να αποστείλουν όλες τις αιτήσεις στο Γραφείο Προέδρου ανεξαρτήτως σύμφωνης γνώμης ή μη (αναφέροντας ωστόσο τις απόψεις τους). Στην αίτηση θα αναγράφεται η ακριβής ημερομηνία λήψης άδειας, τηλέφωνο επικοινωνίας και επιθυμητός προορισμός. 

Η υπηρεσία θα φροντίσει για τη διαμονή και ενδεχομένως για την ημιδιατροφή των συμμετεχόντων. Όλοι οι υπάλληλοι που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να κάνουν χρήση της κανονικής τους άδειας. Προτεραιότητα θα έχουν τα πληρώματα ασθενοφόρου που διαθέτουν κατάλυμα.

Οι προορισμοί θα καλυφθούν από 26/06/2017 έως 28/08/2017 και είναι οι εξής :

ΤΟΜΕΙΣ           ΑΤΟΜΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ         2

ΠΡΕΒΕΖΑ         3

ΚΕΡΚΥΡΑ         2


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΚΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

mypreveza.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Εθελοντική μετακίνηση Πληρωμάτων Ασθενοφόρων-Διασωστών στην Πρέβεζα
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 3180717282046250824
Σχόλια
item