Στο πόδι οι Δυνάμεις της ΑΣΔΕΝ στα Νησιά …Αγριεύουν τα πράγματα ! Στο πόδι οι Δυνάμεις της ΑΣΔΕΝ στα Νησιά …Αγριεύουν τα πράγματα ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στο πόδι οι Δυνάμεις της ΑΣΔΕΝ στα Νησιά …Αγριεύουν τα πράγματα !

Στο πόδι οι Δυνάμεις της ΑΣΔΕΝ στα Νησιά …Αγριεύουν τα πράγματα !
Γενική κινητοποίηση των δυνάμεων της ΑΣΔΕΝ στα νησιά και εντολή για διεξαγωγή Ασκήσεων αποκρούσεως Προγεφυρώματος και ανακατάληψης βραχονησίδας διέταξε το ΓΕΣ ….
thumbnail_14
Χαρακτηριστικό είναι οτι μετακινήθηκαν και αναπτύχθηκαν ακόμη και Μονάδες του Υγειονομικού οργανώνοντας κινητά χειρουργεία!
thumbnail_24
Οι Μονάδες ασκήθηκαν για μια ακόμη φορά  και μετρήθηκαν  οι χρόνοι που θα φτάσουν στους χώρους διασποράς αλλά και η κατάληψη των ορυγμάτων και των θέσεων άμυνας των Ακτών!
thumbnail_9
Στήθηκαν ενέδρες και εκτελέστηκαν ασκήσεις αποκρούσεων απο τα Τμήματα Αμέσου Επεμβάσεων ..
thumbnail_19
Στην Κινητοποίηση πήραν μέρος και Επιθετικά Ελικόπτερα της Α.Σ σε πολλαπλό ρόλο υποστήριξης και απεικόνισης Εχθρικών Ελικοπτέρων
thumbnail_1
thumbnail_11
Αμφίβιοι Καταδρομείς προέβησαν σε ανακατάληψη βραχονησίδας και σε εκτέλεση απεικόνισης Εχθρικής Αποβάσεως
Την εβδομάδα από 12 έως 16 Ιουνίου 2017, Σχηματισμοί της ΑΣΔΕΝ, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων αποτροπής, διεξήγαγαν πλήθος επιχειρησιακών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.
thumbnail_3
thumbnail_25
thumbnail_26
Συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 350 Αξιωματικοί και 2.300 Οπλίτες, ενώ κινήθηκαν περισσότερα από 450 Ερπυστριοφόρα και Οχήματα Γενικής Χρήσης, αριθμός ελικοπτέρων και πλωτών μέσων.
veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Στο πόδι οι Δυνάμεις της ΑΣΔΕΝ στα Νησιά …Αγριεύουν τα πράγματα !
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 405812294786964318
Σχόλια
item