Ζέτα Μακρυπούλια: “Είχα ματαιοδοξία, την χάρηκα και την ξεπέρασα”

Ζέτα Μακρυπούλια: “Είχα ματαιοδοξία, την χάρηκα και την ξεπέρασα”

Η Ζέτα Μακρυπούλια θεωρείται μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς αλλά και παρουσιάστρια. 

Την φετινή σεζόν την απολαμβάνουμε στο τηλεπαιχνίδι του ANT1,  Ρουκ Ζουκ, το οποίο αναβίωσε είκοσι χρόνια μετά και φαίνεται πως της ταιριάζει γάντι. 

Η όμορφη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Thema People και στον Κώστα Μπορούση και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της αποχή, γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις αλλά και την ματαιοδοξία που της έφερε η συγκεκριμένη δουλειά.

“Προσπαθώ πολύ για να μην είμαι μέσα σε όλα. Δεν έχω το ψώνιο. 

Ξέρω ότι σε αυτή την δουλειά πρέπει να κρατάς ένα μέτρο, όσο μπορείς. Και τελικά υπάρχει και προσωπικός παράγοντας. 

Δεν είμαι έτοιμη να καταπατήσω τις αξίες ή τα πιστεύω μου για να είμαι κάθε χρόνο στην τηλεόραση. Έχω και λίγο στο μυαλό μου ότι αυτή δεν είναι η βασική μου δουλειά, οπότε μπορώ να μπαινοβγαίνω”.
 
 
Τι αναφέρει για την τηλεοπτική της αποχή τα τελευταία χρόνια: “Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ χαρούμενη αυτό τον καιρό της αποχής. Δεν θέλω να είμαι αχάριστη. 

Αντιλαμβάνομαι ότι μέρος της δουλειάς είναι και οι συνεντεύξεις, και η προβολή, αλλά επειδή στην δική μου περίπτωση πάντα στις συνεντεύξεις λίγο ξεφεύγουμε, έχω έρθει συχνά σε πολύ δύσκολη θέση.

Με έχω δει πολλές φορές να μην είμαι ο εαυτός μου, έχω κάνει πολλές φορές τα χατήρια άλλων, έχω καταπιεστεί. 

Κάθισα λοιπόν και τα σκέφτηκα αυτή την περίοδο. Τα έβαλα κάτω και είπα ότι θέλω να βάλω μπροστά εμένα. Ο κόσμος δεν ξέρει ότι σε μια συνέντευξη π.χ. 

Μπορεί κάποιος να βάλει μια ατάκα που δεν έχεις πει, να αλλάξει λίγο τα λόγια σου, να βάλει έναν τίτλο που θα πουλήσει” ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:
 
 
“Δεν έχω ματαιοδοξία. Είμαι από 13 χρονών στον χώρο. Έχω κάνει πάρα πολλές φωτογραφίσεις, έχω προβληθεί πολλές φορές – κάποιες μάλιστα άθελά μου -, το έχω χορτάσει όλο αυτό. 

Έχω χάσει πολλά κομμάτια της προσωπικής μου ζωής προσπαθώντας να την κρατήσω κρυφή και να αποφύγω το κυνηγητό με τους παπαράτσι. Πάντα κάτι σου αφαιρούν αυτά από την ιδιωτική ζωή σου”.
 
Αντέχει την διασημότητα: “Η διασημότητα δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή. Εξαρτάται πως θα την χειριστείς. 

Μην την λέμε και κακή. Έχω ξεφύγει από το πρωτόγονο συναίσθημα που κρύβεται από πίσω, δεν κάνω αυτή την δουλειά για να καλύψω την προσωπική μου ματαιοδοξία. Από αυτό το θέμα έχω ξεφύγει εντελώς. Την είχα την ματαιοδοξία, την χάρηκα και την ξεπέρασα” καταλήγει η Ζέτα Μακρυπούλια.
epirusblog.gr
5 of 5
Ζέτα Μακρυπούλια: “Είχα ματαιοδοξία, την χάρηκα και την ξεπέρασα”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1868455676004517317
item