Μαρία Μπεκατώρου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της και τον γάμο τους!

                  Μαρία Μπεκατώρου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της και τον γάμο τους!
Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον άντρα της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, αποκαλύπτοντας το πόσο την βοηθάει στις αποφάσεις που παίρνει στη ζωή της.
Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:
Ποιο στοιχείο που την χαρακτηρίζει έχει κρατήσει αναλλοίωτο, παρά την έντονη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει; 
Την αλήθεια μου,  είναι ίδια, αυτή ήμουν, είμαι και θα είμαι.
Ο άνθρωπος με τον οποία συζητάς τις επαγγελματικές προτάσεις που σου γίνονται ποιος είναι;
Ο Αντώνης μόνο, ο άντρας μου. Με επηρεάζει ο άντρας μου, άλλα είναι πάντα σωστός. Είναι έξω από το δικό μου χώρο, είναι τόσο πολύ μορφωμένος, έχει τέτοια καλλιέργεια, είναι τόσο προχωρημένος και  πάντα μου λέει τα σωστά.
Αν πει «όχι» στην επόμενη επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει κι εσύ έχεις αντίθετη άποψη, θα τον ακούσεις;
Θα πω «όχι» κι εγώ, γιατί ξέρω ότι μέχρι στιγμής δεν έχει πέσει ούτε μισή φορά έξω. θα απαντήσω αυτό που θα μου πει.
Δημιουργήθηκε κάποια «απόσταση» μεταξύ σας, που χρειάστηκε να βάλεις τα δυνατά σου να μη φαίνεται, καθώς εσύ είσαι εκείνη που έχει την αναγνωρισιμότητα;
Κάποια προσπάθεια έκανα. Με τον Αντώνη είμαστε σχεδόν 20 χρόνια μαζί και σε όλο αυτό πορευτήκαμε μαζί. Με γνώρισε στο Tele City, πήραμε μαζί τις αποφάσεις μας και κάποια στιγμή, όταν αυτό άρχισε να γίνεται μεγαλύτερο, μεγάλωναν και οι ευθύνες μου. 
Ο Αντώνης από τότε που παντρευτήκαμε με είχε μάθει να είμαι στο σπίτι, να τρώμε μαζί, δεν έτρωγε ποτέ αν δεν ήμασταν μαζί. Μαγείρευα πάντα, καθόμασταν στο τραπέζι, λέγαμε τα νέα μας και ήταν ιεροτελεστία. 
Κάποια στιγμή αυτό, λόγω χρόνου, σταμάτησε να γίνεται συχνά. Εκεί έβαλα τα δυνατά μου να τον παίρνω πιο συχνά τηλέφωνο, να μην τον παραμελώ, να μη νομίζει ότι είναι παραπάνω από αυτόν η δουλειά μου. 
Τώρα έχει καταλάβει κι εκείνος ότι όλο αυτό είναι η δουλειά μου, το αγαπώ πολύ, το σέβεται και πρέπει να το σέβεται, και ότι είναι για καλό και των δύο μας, γιατί χτίζουμε, σπέρνουμε ωραία πράγματα για το μέλλον, όσο κρατήσει αυτό.
epirusblog.gr
5 of 5
                  
Μαρία Μπεκατώρου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της και τον γάμο τους!
epirusblog.gr
5 of 5
                  
show biz 6927317062632568227
item