Άρτα: Παραχώρηση χρήσης πλατείας Ροδαυγής στους Δημότες.

Άρτα: Παραχώρηση χρήσης πλατείας Ροδαυγής στους Δημότες.
Εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης (αριθμός πράξης 5/2017)  η με αριθμό 14/2017 πράξη  Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής περί παραχώρησης της χρήσης α. έκτασης 2365,05 τμ ιδιοκτησίας του Ναού προς το Δήμο Αρταίων με αποκλειστικό σκοπό την.....κατασκευή παιδικής χαράς, χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων και βελτίωση του γηπέδου καλαθόσφαιρας και των τουαλετών. β. έκτασης 49,67 τμ με σκοπό την βελτίωση της πρόσβασης προς την πλατεία.

  Η παραχώρηση θα έχει την μορφή χρησιδανείου με διάρκεια είκοσι πέντε (25) ετών και δυνατότητας ανανέωσης αυτής κατόπιν αιτήματος του Δήμου και υπογραφής των συμβαλλομένων μερών εγγράφου βεβαίας χρονολογίας.

Να σημειωθεί ότι προ της υπογραφής σύμβασης της παραχώρησης (συμβάσεως χρησιδανείου) ο Δήμος Αρταίων θα πρέπει να υποβάλει στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής μελέτες των παραπάνω έργων (ήδη εκπονούνται) για την έγκριση τους και από το Μητροπολιτικό Συμβούλιο.

Κατά την διάρκεια του επομένου έτους θα ζητηθεί η παραχώρηση της χρήσης και του υπολοίπου τμήματος της πλατείας με σκοπό την βελτίωση και συντήρηση της.

rodavgiartas.blogspot.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Παραχώρηση χρήσης πλατείας Ροδαυγής στους Δημότες.
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6285915770394449612
item