Αγγελική Δαλιάνη: Στο θεατρικό σανίδι μέχρι να γεννήσει! Αγγελική Δαλιάνη: Στο θεατρικό σανίδι μέχρι να γεννήσει! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αγγελική Δαλιάνη: Στο θεατρικό σανίδι μέχρι να γεννήσει!

Αγγελική Δαλιάνη: Στο θεατρικό σανίδι μέχρι να γεννήσει!

Η δεύτερη εγκυμοσύνη της έχει αλλάξει τη ζωή και όχι άδικα. Η Αγγελική Δαλιάνη περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του γιου της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη και ως τότε απολαμβάνει την κάθε στιγμή. 

Τι κι αν έχει μπει πια στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Αγγελική συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις της στο θέατρο και μάλιστα πριν λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα στο θεατρικό κήπο στο ΧΥΤΗΡΙΟ με την παράσταση Πετάει Πετάει.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία της χρονιάς του Marc Camoletti, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, ανανεώνει τις πτήσεις της για 2η σεζόν και προσγειώνεται αυτή την φορά στον μοναδικό θεατρικό κήπο της Αθήνας στο ΧΥΤΗΡΙΟ. 

Απο την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 Ιουνίου και για όλο το καλοκαίρι, κάθε Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή στις 21:00, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κάτω απο τον έναστρο Αθηναικό ουρανό, την παράσταση που έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές, χάρισε αβίαστα το γέλιο και καταχειροκροτήθηκε όλο τον χειμώνα.Λίγα λόγια για την παράσταση:
Ο Μάνος (Μάνος Ιωάννου) ένας play boy και πετυχημένος αρχιτέκτονας, ασπάζεται το επικίνδυνο χόμπι της πολυγαμίας με 3 όμορφες αεροσυνοδούς, την Τουρκάλα Χούλια (Αγγελική Δαλιάνη), την Ιταλίδα Γκαμπριέλλα (Μαρία Κορινθίου) και την Γερμανίδα Γκρέτχεν (Βίκυ Κάβουρα) που πετάνε σαν μελισσούλες και προσφέρουν απλόχερα το μέλι τους στην ερωτική του ζωή. 

Όλα ανατρέπονται όμως τη μέρα που ο παιδικός φίλος του απο την Κρήτη, ο σύντεκνος Σήφης (Μάνος Παπαγιάννης) τον επισκέπτεται μετακομίζοντας στην Αθήνα, την ίδια ημέρα που κατα σύμπτωση αλλάζει το πρόγραμμα των τριών αεροσυνοδών, οι πτήσεις τους ακυρώνονται και πρέπει να μείνουν στο ίδιο σπίτι, χωρίς φυσικά να γνωρίζει η μία την ύπαρξη της άλλης... 

Τότε η πιστή οικονόμος αλλά και φύλακας άγγελός του Μάνου η δαιμόνια Κούλα (Σοφία Βογιατζάκη) και ο επιστήθιος φίλος του καλούνται να πάρουν στα χέρια τους την ανεξέλεγκτη κατάσταση.


 
Epirusblog Gr
5 of 5
Αγγελική Δαλιάνη: Στο θεατρικό σανίδι μέχρι να γεννήσει!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7127470688494744003
Σχόλια
item