Η Ειρήνη Παπαδοπούλου για Χανταμπάκη και Σπαλιάρα Η Ειρήνη Παπαδοπούλου για Χανταμπάκη και Σπαλιάρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου για Χανταμπάκη και Σπαλιάρα

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου για Χανταμπάκη και Σπαλιάρα
Θα ξαναμιλήσει στον Στέλιο Χανταμπάκη; Τι πιστεύει για τον Γιάννη Σπαλιάρα;

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε στο Σπίτι μου σπιτάκι μου το πρωί του Σαββάτου και δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους συντελεστές της εκπομπής. 

Η τραγουδίστρια, όμως, ήταν ιδιαιτέρως φειδωλή και προσεκτική με τις απαντήσεις που έδωσε στις πιο… δύσκολες ερωτήσεις για το Survivor.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου συγκρούστηκα σφοδρά στο Survivor. Η ίδια λέει σήμερα: Δεν κρατάω ποτέ κακία. Εννοείται ότι θα μιλήσουμε πάλι, σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε. Δεν ξέρεις ποτέ, μπορεί να εξελιχθεί αλλιώς το έργο εδώ στον έξω κόσμο…¨».

Από τις πρώτες κιόλας μέρες της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Γιάννης Σπαλιάρας μπλέχτηκαν σε καβγά. 

Στην πορεία όμως: «Με τον Γιάννη ξεκίνησε από κόντρα, αλλά στο τέλος έμαθε ο ένας τον άλλον και υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Είναι πολύ καλό παιδί ο Γιάννης, έχει όμορφη ψυχή, έχει και τα ελαττώματά του αλλά τον αποδέχεσαι».

Epirusblog Gr
5 of 5
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου για Χανταμπάκη και Σπαλιάρα
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5750936169417078800
Σχόλια
item