Στέφανος Μιχαήλ: Ο γόης του Μπρούσκο στην πιο σέξι φωτογράφησή του! Στέφανος Μιχαήλ: Ο γόης του Μπρούσκο στην πιο σέξι φωτογράφησή του! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στέφανος Μιχαήλ: Ο γόης του Μπρούσκο στην πιο σέξι φωτογράφησή του!

Στέφανος Μιχαήλ: Ο γόης του Μπρούσκο στην πιο σέξι φωτογράφησή του!
Ο τρόπος που μιλά, σε κάνει να αναρωτιέσαι αν έχει συνειδητοποιήσει ότι το «Μπρούσκο» προβάλλεται σε περισσότερες από 50 χώρες. Κι όμως. Ο Στέφανος Μιχαήλ δεν αφήνει την επιτυχία, να διαφοροποιήσει την καθημερινότητά του. 

Εξακολουθεί να μένει στο πατρικό του, να συχνάζει στο καφενείο του χωριού του και να πηγαίνει για κυνήγι. Το μόνο που αλλάζει, είναι ο ίδιος. Γιατί, προσπαθεί να γίνεται καλύτερος, σε όλα τα επίπεδα. Και μιλά για όλα στο Down Town Κύπρου
Μετά από τέσσερα χρόνια στο «Μπρούσκο», σκοπεύεις να συνεχίσεις με τα ίδια εξαντλητικά ωράρια; Δεν αισθάνεσαι ότι κάπου χάνεις τη δημιουργικότητά σου;

Είναι αλήθεια πως όταν εργάζεσαι για 12 ώρες την ημέρα κι έχεις να γυρίσεις γύρω στις 20 με 30 σκηνές, κάπου το αισθάνεσαι. Ζεις ένα συνεχές άγχος να τις προλάβεις όλες, καθώς δεν υπάρχει περιθώριο να μείνει κάποια πίσω. 

Όλοι κουραζόμαστε πάρα πολύ και μερικές φορές το μόνο που σκεφτόμαστε είναι πότε θα επιστρέψουμε σπίτι μας. Βλέποντας, όμως, το τελικό αποτέλεσμα, καθώς και την αγάπη με την οποία αγκαλιάζει ο κόσμος το «Μπρούσκο», λες «αξίζει τον κόπο». Οπότε, θα συνέχιζα ευχαρίστως γι’ άλλα τέσσερα χρόνια.

Δεν θα ήθελες, όμως, να κάνεις ένα διάλειμμα, ώστε να σε πεθυμήσει το κοινό;
Κάποια στιγμή, θα πρέπει. Προς το παρόν, δεν θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη ώρα.
Πιστεύεις ότι κατάφερες να αποδείξεις τι αξίζεις, μιας και οι περισσότεροι κολλάνε στην εικόνα όταν κάποιος είναι ωραίος;
Ποτέ δεν πρέπει να σταματάς να βελτιώνεσαι. Πρέπει να υπάρχει εξέλιξη στους ανθρώπους, σε όλα τα επίπεδα. Κατά καιρούς, έχουμε δει πολλούς ωραίους να περνάνε από την τηλεόραση, αλλά δεν είχαν όλοι διάρκεια. Δεν νομίζω ότι ο πρωταγωνιστικός ρόλος που θα έχω με τη νέα σεζόν, στη σειρά «Τατουάζ», σχετίζεται με την εμφάνισή μου.
Υπήρξαν συνάδελφοί σου που σε αντιμετώπισαν υποτιμητικά, επειδή δεν έχεις σπουδάσει υποκριτική;
Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στον χώρο, είχα αντίληψη του τι γίνεται γύρω μου. Ακόμη κι αν μου έλεγε κάποιος κάτι, δεν θα το έπαιρνα κατάκαρδα. Έχω επίγνωση του ποιος είμαι και πού έχω φθάσει.
Θα μου πεις αν είσαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο;
Είμαι καλά.
Πόση βαρύτητα δίνεις στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας;
Όποιος πει ότι δεν δίνει σημασία, λέει ψέματα. Είναι το πρώτο πράγμα που θα σε τραβήξει. Το πολύ φτιαγμένο και στημένο, όμως, αυτομάτως με ξενερώνει, γιατί εκπέμπει μια ψυχρότητα.
Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζεις σε κάποιαν;
Τα μάτια, γιατί «μιλάνε» από μόνα τους. Ευτυχώς, έχω το χάρισμα να καταλαβαίνω πολλά βλέποντας και ακούγοντας τον άλλον για μερικά λεπτά. Στην πορεία, βέβαια, κοιτάζω αν μια γυναίκα έχει χιούμορ και γενικότερα τον χαρακτήρα της.

Δεν αισθάνεσαι περίεργα που μετακομίζετε από τον ΑΝΤ1 στον Alpha;
Κάπως, ναι, γιατί φεύγουμε από την ασφάλεια που μας παρείχε για τόσα χρόνια ο συγκεκριμένος σταθμός, ο οποίος ήταν ο πρώτος που μας άνοιξε τον δρόμο για την Ελλάδα. Έχω εμπιστοσύνη, όμως, στην εταιρία παραγωγής -την G.N Make It Production- και ξέρω πως δεν έκανε τυχαία επιλογή.
Epirusblog Gr
5 of 5
Στέφανος Μιχαήλ: Ο γόης του Μπρούσκο στην πιο σέξι φωτογράφησή του!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8260371886852422714
Σχόλια
item