Άρτα: Του άρεσε να «γδύνει» αυτοκίνητα… Άρτα: Του άρεσε να «γδύνει» αυτοκίνητα… | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Του άρεσε να «γδύνει» αυτοκίνητα…

Άρτα: Του άρεσε να «γδύνει» αυτοκίνητα…
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας και την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας, εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών εξαρτημάτων από σταθμευμένα οχήματα,
που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 20-05 έως 02-06-2017, στην περιοχή της Άρτας. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για κλοπές, σε βάρος 36χρονου ημεδαπού.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 36χρονος εντόπιζε σε οδούς και πυλωτές πολυκατοικιών στην πόλη της Άρτας, σταθμευμένα αυτοκίνητα και αφαιρούσε διάφορα εξαρτήματα (τροχό, άξονα κίνησης, προφυλακτήρα, πινακίδες κυκλοφορίας κ.τ.λ.) ενώ μέχρις στιγμής έχουν εξιχνιαστεί τρεις περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 20-05 έως 02-06-2017.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το πεδίο δράσης του δράστη.
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Του άρεσε να «γδύνει» αυτοκίνητα…
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 7381790752745930491
Σχόλια
item