Απόφαση ζωής για την γνωστή παρουσιάστρια: "Αφήνω την τηλεόραση για τον μεγάλο μου έρωτα!"

                   Απόφαση ζωής για την γνωστή παρουσιάστρια: Αφήνω την τηλεόραση για τον μεγάλο μου έρωτα!
Το πιο γλυκό κορίτσι της κυπριακής τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, αποχαιρετά την πατρίδα της και ταξιδεύει μαζί με τον αγαπημένο της Πιέρο Σωτηρίου για Κοπεγχάγη.
Η Μαρία Κορτζιά, λίγο καιρό πριν φύγει μόνιμα από την Κύπρο, μιλά στο περιοδικό "Τηλεώρες" για τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει, τα νέα δεδομένα στη ζωή της, αλλά και την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.
Η Μαρία Κορτζιά με τον σύντροφό της
Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:
Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε;
Είμαι στην φάση που ετοιμάζομαι να αποχαιρετήσω την Κύπρο και να μετακομίσω μόνιμα στην Κοπεγχάγη. Δεν μπορώ να πω ότι το έχω συνειδητοποιήσει εντελώς, ούτε είμαι και αγχωμένη όμως. Ας ελπίσουμε πως όλα θα είναι καλά.
Πώς ήταν η χρονιά που πέρασε;
Ήταν πολύ ωραία, πραγματικά. Ο μεγαλύτερος λόγος ήταν η συνεργασία μου με τον όμιλο SPP Media, όπου μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω δική μου εκπομπή στο ραδιόφωνο, αλλά και τη δική μου εκπομπή στο MAD TV. Είμαι ευγνώμων και χαρούμενη, γιατί αυτή η εταιρία με βοήθησε πολύ στο να εξελιχτώ. 
Επίσης, έκανα και κάτι διαφορετικό, το δικό μου τηλεοπτικό ένθετο με συνεντεύξεις, στην εκπομπή «D.O.T» στο Megaone, κάτι που δεν είχα ξανακάνει. Επίσης, αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για εμένα, καθώς παίρνω το πτυχίο μου στη δημοσιογραφία. Ήταν μια πάρα πολύ γεμάτη χρονιά! 
Φεύγεις για Κοπεγχάγη λοιπόν! Έχεις άγχος;
Ανυπομονησία έχω περισσότερο. Νομίζω το άγχος θα έρθει τις τελευταίες μέρες πριν φύγουμε, όχι γιατί νομίζω ότι κάτι δεν θα πάει καλά, απλά αγωνία για το τι θα αντιμετωπίσω. 
Οπότε αφήνεις την καριέρα σου για τον μεγάλο σου έρωτα...
Ναι, πες το κι έτσι!
epirusblog.gr
5 of 5
                   
Απόφαση ζωής για την γνωστή παρουσιάστρια: "Αφήνω την τηλεόραση για τον μεγάλο μου έρωτα!"
epirusblog.gr
5 of 5
                   
show biz 8168655158969241210
item