Ποιος Έλληνας τραγουδιστής έκανε φωτογράφιση με βαμμένα νύχια; Ποιος Έλληνας τραγουδιστής έκανε φωτογράφιση με βαμμένα νύχια; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ποιος Έλληνας τραγουδιστής έκανε φωτογράφιση με βαμμένα νύχια;

Ποιος Έλληνας τραγουδιστής έκανε φωτογράφιση με βαμμένα νύχια;
Τον γνωρίσαμε μέσα από το μουσικό συγκρότημα Boys and Noise.O τραγουδιστής φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Down Town» με ροκ διάθεση και νύχια βαμμένα. 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα άτομα που θαυμάζει ενώ αποκάλυψε ποια είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη για εκείνον. 


O λόγος για τον Άρη Μακρή, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν ποντάρουν επάνω του οι παραγωγοί όχι για το ταλέντο του, αλλά για την εμφάνισή του. Εκείνος τότε απάντησε: «Ποτέ! Ο καθένας μπορεί να με επιλέγει για τους δικούς του λόγους. Το σημαντικό είναι που ξέρω εγώ για ποιο λόγο επιλέγω να κάνω καθετί στη ζωή μου και αυτό είναι με ενδιαφέρει». 

Όσο για το αν θεωρεί πιο όμορφο Έλληνα τον Κώστα Μαρτάκη, είπε: «Έχει μια φυσική ομορφιά και τα χαρακτηριστικά του είναι "εκνευριστικά" συμμετρικά». Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ποια είναι η ομορφότερη γυναίκα στον πλανήτη και εκεί δεν δυσκολεύτηκε να απαντήσει, λέγοντας: «Το πρώτο όνομα που μου έρχεται στο μυαλό είναι της Jennifer Aniston. Δεν τη θεωρώ πρότυπο ομορφιάς, αλλά έχω από μικρός έρωτα μαζί της, οπότε δεν μου πάει η καρδιά να πω κάτι άλλο». 
Epirusblog Gr
5 of 5
Ποιος Έλληνας τραγουδιστής έκανε φωτογράφιση με βαμμένα νύχια;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3509435218507503813
Σχόλια
item