Πρέβεζα: Έρευνες για αγνοούμενο Ιταλό υπήκοο σε περιοχές ευθύνης του Λιμεναρχείου Πρέβεζας Πρέβεζα: Έρευνες για αγνοούμενο Ιταλό υπήκοο σε περιοχές ευθύνης του Λιμεναρχείου Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Έρευνες για αγνοούμενο Ιταλό υπήκοο σε περιοχές ευθύνης του Λιμεναρχείου Πρέβεζας

Έρευνες για αγνοούμενο Ιταλό υπήκοο σε περιοχές ευθύνης του Λιμεναρχείου Πρέβεζας
Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεσημβρινές ώρες της 13/06/17, από το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης Ιταλίας (MRCC ROME), για περιστατικό αγνοούμενου ιστιοφόρου σκάφους ''TARTIFLETTE 2'' σημαίας Μεγάλης Βρετανίας, με μοναδικό επιβαίνοντα έναν 73χρονο αλλοδαπό, το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Γαλλίας με προορισμό το λιμένα Καλαμάτας.
Σύμφωνα με την ως άνω ενημέρωση, ο 73χρονος είχε τελευταία επικοινωνήσει με τους οικείους του απογευματινές ώρες της 07/06/17, ενώ βρισκόταν εν πλω στη θαλάσσια περιοχή Καλαβρίας Ιταλίας.
Υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προς εντοπισμό του ανωτέρω ιστιοφόρου, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των νήσων Λευκάδας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου, καθώς και από ιδιωτικά σκάφη. Παράλληλα, απογειώθηκε αεροσκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς με περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στις ακτές των νήσων Κέρκυρας, Λευκάδας, Ιθάκης, Κεφαλληνίας, Ζακύνθου και των περιοχών αρμοδιότητας Λιμενικών Αρχών Πρέβεζας, Πύλου και Καλαμάτας.
Οι έρευνες συνεχίζονται με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα…

Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Έρευνες για αγνοούμενο Ιταλό υπήκοο σε περιοχές ευθύνης του Λιμεναρχείου Πρέβεζας
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 4504856569823131029
Σχόλια
item