Έλενα Παπαρίζου: Τα τρυφερά λόγια για τον Ανδρέα Καψάλη Έλενα Παπαρίζου: Τα τρυφερά λόγια για τον Ανδρέα Καψάλη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έλενα Παπαρίζου: Τα τρυφερά λόγια για τον Ανδρέα Καψάλη

Έλενα Παπαρίζου: Τα τρυφερά λόγια για τον Ανδρέα Καψάλη
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου στο περιοδικό People όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της αλλά και στην επέτειο γάμου τους που είναι στις 2 Ιουλίου.
Αλλάζει τελικά κάτι στη σχέση ο γάμος;
 «Καταρχάς, ποτέ δεν πίστευα ότι ένας άνθρωπος πρέπει, ντε και καλά, να παντρευτεί, πως είναι αυτοσκοπός. Έχω ένα λίγο πιο σουηδικό μοντέλο στο μυαλό μου.
Όμως, μέσα από όλον αυτό το ρομαντισμό που ζήσαμε με τον Ανδρέα, τον τρόπο που έγινε η πρόταση γάμου (σ.σ. όπως έχει περιγράψει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Εγώ έβαζα καφέ και ξαφνικά βλέπω τον Ανδρέα να πέφτει στα γόνατα και να με κοιτάζει στα μάτια βουρκωμένος. Μου είπε: “Έλενά μου, σε λατρεύω, θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου”. Λέω “δεν μου συμβαίνει αυτό”. 
Έβαλα τα κλάματα και του είπα “ κι εγώ το ίδιο νιώθω”»), όλα αυτά που ζήσαμε μαζί, από την ημέρα που έχουμε παντρευτεί νιώθω ακόμα πιο υπεύθυνη να παλεύω για την αγάπη μου κάθε μέρα. 
Κανείς δεν παντρεύεται για να χωρίσει, οπότε αυτό που νιώθω τη συγκεκριμένη στιγμή είναι πως, όταν πέφτει ψυχολογικά ο ένας, πρέπει ο άλλος να τον σηκώνει. Το σημαντικό είναι ο ένας να φροντίζει ουσιαστικά και να ενθαρρύνει τον άλλο. 
Αν ο ένας πει “Ποπό, σήμερα έχω μια κακή μέρα!», ο άλλος να πει “Έλα, όλα είναι τέλεια, πήγαινε σκίσε στη δουλειά σου, πάρε μια βαθιά ανάσα και εγώ θα σε περιμένω στο σπίτι όταν τελειώσεις”. Μόνο και μόνο από αυτή την κουβέντα έχεις κουρνιάσει, έχεις ησυχάσει, παίρνεις δύναμη και νιώθεις καλύτερα».
Epirusblog Gr
5 of 5
Έλενα Παπαρίζου: Τα τρυφερά λόγια για τον Ανδρέα Καψάλη
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4407007873629312548
Σχόλια
item