Σήμερα η πρεμιέρα του Ρουκ Ζουκ με τη Ζέτα Μακρυπούλια Σήμερα η πρεμιέρα του Ρουκ Ζουκ με τη Ζέτα Μακρυπούλια | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σήμερα η πρεμιέρα του Ρουκ Ζουκ με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Σήμερα η πρεμιέρα του Ρουκ Ζουκ με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Το «Ρουκ Ζουκ» επιστρέφει είκοσι χρόνια μετά στην ελληνική τηλεόραση με την Ζέτα Μακρυπούλια στον ρόλο της παρουσιάστριας. 

«Όταν μου το πρότειναν είπα αμέσως ναι. Αμέσως γιατί θεώρησα ότι ήταν σημαδιακό, δεν είναι η πρώτη φορά που συζητάω να κάνω αυτό το παιχνίδι, το έχω ξανασυζητήσει και με άλλα κανάλια. Και έτυχε τώρα… Ήταν η κατάλληλη στιγμή, όντως», είπε μεταξύ άλλων η Ζέτα Μακρυπούλια. 


Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, από τα πλέον αγαπημένα τηλεπαιχνίδια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, κάνει πρεμιέρα στον ANT1, σήμερα στις 15.00 και κάθε μέρα.

Το κάθε επεισόδιο αποτελείται από 3 γύρους και τον τελικό και συμμετέχουν 2 ομάδες των 5 ατόμων. Η μία εξ αυτών είναι η νικήτρια ομάδα του αμέσως προηγούμενου επεισοδίου ενώ η άλλη είναι πρωτοεμφανιζόμενη. 

Η νικήτρια ομάδα των τριών πρώτων γύρων, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Classic, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Παντομίμα, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Classic Double, περνάει στον Τελικό Γύρο και εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στο αμέσως επόμενο επεισόδιο.1ος Γύρος: ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Classic:

Στον 1ο γύρο, η παρουσιάστρια δείχνει δυο λέξεις στον αρχηγό της πρώτης ομάδας και ο αρχηγός επιλέγει τη μια, ενώ οι υπόλοιποι 4 παίχτες φορούν ακουστικά. Σε 40 μόλις δευτερόλεπτα, οι συμπαίχτες του πρέπει να βρουν τη σωστή λέξη. Κάθε σωστή απάντηση κερδίζει 10 πόντους. Στη συνέχεια ακολουθείται η ίδια διαδικασία με τη δεύτερη ομάδα. Σε κάθε καινούργιο σετ λέξεων αλλάζει ο αρχηγός, ενώ συνολικά οι ομάδες παίζουν με 3 ζευγάρια λέξεων (6 λέξεις ).

2ος Γύρος: ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Παντομίμα:


Η παρουσιάστρια δίνει 4 κατηγορίες λέξεων και ο αρχηγός κάθε ομάδας επιλέγει μια λέξη την οποία πρέπει να περιγράψει με παντομίμα στους υπόλοιπους 4 της ομάδας του, μέσα σε 45 δευτερόλεπτα. Αν βρουν τη σωστή λέξη, κερδίζουν 20 πόντους, ενώ αν τη βρουν σε λιγότερο από 45 δευτερόλεπτα, ο χρόνος που έχει περισσέψει προστίθεται στους πόντους. Η επόμενη ομάδα επιλέγει από τις υπόλοιπες 3 κατηγορίες και η διαδικασία συνεχίζεται εναλλάξ.

3ος Γύρος: ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Classic Double:
Στον 3ο γύρο ακολουθείται η ίδια ακριβώς διαδικασία με τον 1ο (ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ classic), με τη μόνη διαφορά ότι για κάθε σωστή απάντηση, οι πόντοι διπλασιάζονται (δηλαδή 20 πόντοι για κάθε σωστή απάντηση). 


Στο τέλος του 3ου γύρου η ομάδα που συγκέντρωσε συνολικά τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, ενώ η άλλη ομάδα αποχωρεί.

Τελικός Γύρος: 

H παρουσιάστρια δίνει στον αρχηγό μια κατηγορία και επιλέγει 4 σχετικές λέξεις. Οι υπόλοιποι παίχτες πρέπει να βρουν τις 4 λέξεις μέσα σε 20 δευτερόλεπτα συνολικά (5’’ ο καθένας). Για κάθε σωστή απάντηση κερδίζουν από ένα ποσό. Στην επόμενη κατηγορία, για κάθε σωστή απάντηση, το ποσό διπλασιάζεται. 


Τέλος με την τρίτη και τελευταία κατηγορία, ο αρχηγός καλείται να δώσει 5 λέξεις και η ομάδα του έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα μέχρι στιγμής κέρδη της, αρκεί να βρει σωστά τις 4 από τις 5 λέξεις που έχει επιλέξει ο αρχηγός. Εφόσον τα καταφέρει έχει το δικαίωμα να μαντέψει την 5η λέξη, διεκδικώντας 5000 €. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα που έφτασε στον τελικό γύρο, συνεχίζει και στο επόμενο επεισόδιο.
Epirusblog Gr
5 of 5
Σήμερα η πρεμιέρα του Ρουκ Ζουκ με τη Ζέτα Μακρυπούλια
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 9179012281789713680
Σχόλια
item