Διαθέσιμα τα μηχανογραφικά δελτία για τις πανελλαδικές Διαθέσιμα τα μηχανογραφικά δελτία για τις πανελλαδικές | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Διαθέσιμα τα μηχανογραφικά δελτία για τις πανελλαδικές

Διαθέσιμα τα μηχανογραφικά δελτία για τις πανελλαδικές - Κεντρική Εικόνα
Διαθέσιμα είναι από σήμερα, Παρασκευή, τα μηχανογραφικά δελτία που αφορούν τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους υποψήφιους να μελετήσουν ή/και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (color="#0000FF" size="3" face="Courier New Greek">www.minedu.gov.gr size="3" face="Courier New Greek">) για να δουν τα μηχανογραφικά δελτία, τα οποία χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:
- το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2017 με το Νέο σύστημα
- το μηχανογραφικό δελτίο ΕΠΑΛ 2017 με το Νέο σύστημα.
- το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ 2017 με το Παλαιό σύστημα, μόνο για το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση.
- το μηχανογραφικό δελτίο ΕΠΑΛ-Α΄ 2017 με το Παλαιό σύστημα, μόνο για το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση.
Ωστόσο, για την αναλυτική διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες. Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Epirusblog Gr
5 of 5
Διαθέσιμα τα μηχανογραφικά δελτία για τις πανελλαδικές
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 1171689768253899148
Σχόλια
item