Γιάννενα: Που θα κοπεί το ρεύμα σήμερα Τρίτη Γιάννενα: Που θα κοπεί το ρεύμα σήμερα Τρίτη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Που θα κοπεί το ρεύμα σήμερα Τρίτη

Γιάννενα: Που θα κοπεί το ρεύμα σήμερα Τρίτη

Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σήμερα Τρίτη 13/06/2017 ως εξής:

Α) Από ώρα 08:15 πμ έως 11:00 πμ στις παρακάτω περιοχές : Επί της παλιάς Ε.Ο. Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας πέριξ των επιχειρήσεων S/M ΕΝΑ, ασημουργείο Παπαδόπουλου, μάρμαρα Μπέρτζιου, πρατηρίων υγρών καυσίμων Μπαράτσα & ΒΡ και του φαρμακείου έναντι των πρατηρίων, κόμβος Καρδαμιτσίων και οι επιχειρήσεις πέριξ της πλατείας Καρδαμιτσίων, πέριξ επιχειρήσεων πλακάκια Μερέκος, ξενοδοχείο «ΑΝΝΑ».

Β) Από ώρα 11:30 πμ έως 13:00 μμ στις παρακάτω περιοχές : Επισκοπικό πέριξ πτηνοτροφείου Ντάφλου.

Γ) Από ώρα 13:30 μμ έως 14:30 μμ στις παρακάτω περιοχές : Κρυφοβό.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης των διακοπών που αναφέρονται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ ΑΕ, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. 

Έτσι για λόγους ασφάλειας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων.

epirusgate.blogspot.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Που θα κοπεί το ρεύμα σήμερα Τρίτη
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5266937093626010856
Σχόλια
item