Διαψεύδει τις φήμες Διαψεύδει τις φήμες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Διαψεύδει τις φήμες

Διαψεύδει τις φήμες
Την προηγούμενη εβδομάδα σαν βόμβα έπεσε στα sites η είδηση ότι ετοιμάζει βαλίτσες για τον Αγιο Δομίνικο καθώς επιλέχτηκε τελευταία στιγμή από τον ΣΚΑΪ να ενταχθεί στην ομάδα των Διάσημων. 
Και παρόλο που το κανάλι του Φαλήρου μάς είχε διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να προστεθεί άλλος παίκτης στο reality, δεν κρύψαμε την απορία μας, αφού ως γνωστόν η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα. 
«Ακόμα γελάω με τις διαστάσεις που πήρε μια φάρσα που έκαναν οι φίλοι μου στο Facebook. Ηταν τόσο οργανωμένο δε που το πίστεψαν τα sites και δεν σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνό μου από φίλους και γνωστούς όλη μέρα», δηλώνει η δημοσιογράφος. 
Αλήθεια φαντάζεται τον εαυτό της σε ένα reality επιβίωσης; «Μα είναι δυνατόν; Με ένα παιδί και άντρα είναι σχεδόν απαγορευτικό. 
Πάντως μου αρέσει πολύ και το παρακολουθώ συχνά», συμπληρώνει η αεικίνητη Μαρία Φραγκάκη, που ο φακός την «τσάκωσε» την ώρα που τολμούσε τις πρώτες δειλές βουτιές στην πισίνα του «Politia Tennis Club» και κυριολεκτικά μαγνήτισε τα βλέμματα με τις αναλογίες της.

Epirusblog Gr
5 of 5
Διαψεύδει τις φήμες
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5679986610960197500
Σχόλια
item