Γιάννενα: Τρίτη πτήση από την Κοπεγχάγη στα Γιάννινα… Και στάση στα Σκόπια για καύσιμα!

Γιάννενα: Τρίτη πτήση από την Κοπεγχάγη στα Γιάννινα… Και στάση στα Σκόπια για καύσιμα!
Τρίτη πτήση από την Κοπεγχάγη στα Γιάννινα... Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην ώρα του και η αναχώρηση έγινε χωρίς καθυστερήσεις... Τρίτη πτήση, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα παραμένει. Και δεν είναι άλλο απ’ αυτό της έλλειψης καυσίμων.
Το αεροσκάφος των Δανέζικων αερογραμμών που πραγματοποιεί το δρομολόγιο για λογαριασμό του σκανδιναβικού τουριστικού πρακτορείου Apollo, έχει επιλεγεί να ανεφοδιάζεται στα Σκόπια.
Πτήσεις λοιπόν με ενδιάμεσο σταθμό την πόλη των Σκοπίων, κι όχι το Άκτιο, κυρίως για λόγους χρόνου αλλά και για οικονομικούς. 
Σημειώνεται ότι η προηγούμενη πτήση είχε ανεφοδιάσει στο Άκτιο.. Όσο όμως η κίνηση στο αεροδρόμιο αυξανεται τόσο δυσκολότερη γίνεται η εξεύρεση χρόνου για ανεφοδιασμό με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται και η λύση των Σκοπίων. 
Το θέμα των καυσίμων ήταν ένα απ΄αυτά που συζητήθηκαν και πάλι μεταξύ δημάρχου, αντιδημάρχου και των τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με τους τελευταίους να δεσμεύονται για άμεση δράση ώστε να εξευρεθεί λύση.
Όσο η λύση καθυστερεί τόσο η κατάσταση περιπλέκεται καθώς η έλλειψη καυσίμων λειτουργεί αποτρεπτικά για άλλες εταιρίες που θέλουν να βάλουν στο πρόγραμμά τους το αεροδρόμιο Ιωαννίνων...
Και ο πρώτος απόδημος!!
Με την τρίτη πτήση της DAT για λογαριασμό της Apollo, ταξίδεψαν και οι πρώτοι απόδημοι Ηπειρώτες. Πρόκειται για δύο Ζαγορίσιους, πατέρα και γιο, που κατάγονται από το Καπέσοβο και ζουν στην Σουηδία...
Χρησιμοποίησαν την συγκεκριμένη πτήση για επιστροφή στις ρίζες και μετέφεραν το μεγάλο ενδιαφέρον των Ηπειρωτών που ζουν στη Σκανδιναβία για τακτική αεροπορική σύνδεση, ειδικά την θερινή περίοδο, ώστε να μπορούν εύκολα και γρήγορα να φτάνουν στην πατρίδα τους..

epiruspost.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Τρίτη πτήση από την Κοπεγχάγη στα Γιάννινα… Και στάση στα Σκόπια για καύσιμα!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4814616205548054978
item