Άρτα: Εκτεταμένες, εργασίες βελτίωσης του οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Άρτας Άρτα: Εκτεταμένες, εργασίες βελτίωσης του οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Εκτεταμένες, εργασίες βελτίωσης του οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Άρτας

Άρτα: Εκτεταμένες, εργασίες βελτίωσης του οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Άρτας
Σε εκτεταμένες, συνδυαστικές, εργασίες βελτίωσης και αποκατάστασης φθορών στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Άρτας, αποφάσισε η Περιφέρεια με αποφάσεις που έλαβε στη χθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε με την προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη...

Συγκεκριμένα:
- Εγκρίθηκε η διάθεση τεσσάρων πιστώσεων από 150.000 ευρώ η κάθε μία για τη συντήρηση του εθνικού οδικού δικτύου:  Φιλιππιάδα- Πρέβεζα, Ε.Ο. Ιωαννίνων- Άρτας, Ε.Ο. Άρτας- Τρικάλων και Ιωαννίνων - Κακαβιάς. 

Εγκρίθηκε η δημοπράτηση των έργων:

- «Εγκατάσταση οδικού ηλεκτροφωτισμού σε 2 σημεία επί της ΕΟ Άρτας-γέφυρας Καλογήρου», προϋπολογισμού 95.000 ευρώ

Αναδείχτηκε ο ανάδοχος για το έργο:

- Ε.Ο. Ιωαννίνων – Άρτας & Ε.Ο. Άρτας – όρια νομού Τρικάλων. Ανάδοχος: Ιωάννης Δ. Λάμπρης - Γεωπόνος. 

Εκτός των ανωτέρω από την Οικονομική Επιτροπή ελήφθησαν αποφάσεις και για εργασίες βελτίωσης σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου και συγκεκριμένα:

Αναδείχθηκαν ανάδοχοι για τα έργα:

-  «Βελτίωση  και αποκατάσταση βατότητας του δρόμου  Δημαριό – Κομπότι ΠΕ Άρτας» προϋπολογισμού 200.000 ευρώ. Ανάδοχος: Κατασκευαστική Χαρμπης & ΣΙΑ Ο.Ε.

- «Προμήθεια και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας σε επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου ΠΕ Άρτας» προϋπολογισμού 60.000 ευρώ. Ανάδοχος: Οικονόμου Γεώργιος του Συμεών.  

Τέλος, εγκρίθηκε η δημοπράτηση έργου για  "συντήρηση Ηλεκτροφωτισμού Οδικού Δικτύου ΠΕ Άρτας για το έτος 2017» προϋπολογισμού 10.000 ευρώ.

taneatismikrospilias24.weebly.com
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Εκτεταμένες, εργασίες βελτίωσης του οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Άρτας
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 5624887511408439707
Σχόλια
item