Φανατικοί του ελληνικού καλοκαιριού οι Αυστριακοί Φανατικοί του ελληνικού καλοκαιριού οι Αυστριακοί | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φανατικοί του ελληνικού καλοκαιριού οι Αυστριακοί

Φανατικοί του ελληνικού καλοκαιριού οι Αυστριακοί  - Κεντρική Εικόνα
Με τίτλο «Οι Αυστριακοί κατακλύζουν την Ελλάδα», η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αυστριακή εφημερίδα, με μέση ημερήσια κυκλοφορία σχεδόν ένα εκατομμύριο φύλλα, καταγράφει την προτίμηση των συμπατριωτών της στην χώρα μας, η οποία τεκμαίρεται και από την μεγάλη αύξηση των κρατήσεων Αυστριακών για διακοπές στην Ελλάδα.

"Η Ελλάδα είναι το hotspot... των διακοπών των Αυστριακών και η TUI, ο μεγαλύτερος όμιλος στην αγορά τουρισμού καταγράφει αύξηση κατά 40% στις κρατήσεις, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα ήταν ήδη το 2016 ο υπ΄αριθμόν ένα τουριστικός προορισμός", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα πλέον δημοφιλή νησιά συνεχίζουν να έχουν αυξήσεις σε επισκέπτες, η Κρήτη κατά 37%, η Ρόδος 39%, η Κως κατά 76%, ενώ επεκτάθηκε η προσφορά σε ξενοδοχειακές κλίνες. 
Μάλιστα εκεί όπου πέρυσι υπήρξαν μειώσεις εξαιτίας των προσφύγων, παρουσιάζεται εφέτος μία αύξηση πάνω από τον μέσο όρο και συγκεκριμένα η Λέσβος βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας αύξηση κατά 130%.
Epirusblog Gr
5 of 5
Φανατικοί του ελληνικού καλοκαιριού οι Αυστριακοί
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 3169898125004774338
Σχόλια
item