Γιάννενα: Επίσκεψη Ολλανδών στην Ηπειρωτική γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ.

Γιάννενα: Επίσκεψη Ολλανδών στην Ηπειρωτική γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ.
Περισσότερα από 70 υψηλόβαθμα στελέχη της μεγαλύτερης αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ της Ολλανδίας, της Albert Heijn, φτάνουν το πρωί της Τετάρτης 14 Ιουνίου στα Γιάννινα με ειδική πτήση, μετά από πρόσκληση της Ηπειρωτικής γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ.
Οι φιλοξενούμενοι θα παραμείνουν στα Γιάννινα τρεις ημέρες και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση από τη Διοίκηση της ΔΩΔΩΝΗ στις ομορφιές των Ιωαννίνων, γνωριμία με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της πόλης, πλούσια εδέσματα με παραδοσιακές γιαννιώτικες συνταγές.

Οι υψηλοί επισκέπτες θα τύχουν της γνωστής ανά τον κόσμο γιαννιώτικης φιλοξενίας.
Παράλληλα θα ξεναγηθούν και στο εργοστάσιο της ΔΩΔΩΝΗ που μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε το νέο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους άνω των 6 εκατ ευρώ και αφορούσε τόσο στο κτηριακό όσο και στο μηχανολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή των φημισμένων αγνών και ποιοτικά άριστων προϊόντων της.

Η ΔΩΔΩΝΗ έχει ως στόχο και επιδιώκει να αποτελεί έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές της Ηπείρου στο εξωτερικό, άλλωστε είναι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές γαλακτοκομικών της γνωστής αλυσίδας μεταφέροντας στους Ολλανδούς όπως και σε ολόκληρο τον κόσμο, την ηπειρώτικη γεύση και παράδοση με προϊόντα παρασκευασμένα από 100% ελληνικό γάλα.

Από τα Γιάννινα οι επισκέπτες θα αναχωρήσουν και πάλι με ειδική πτήση την Παρασκευή 16 Ιουνίου.

epirusonline.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Επίσκεψη Ολλανδών στην Ηπειρωτική γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ.
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3972106387684227598
item