Τα «καρφιά» του Όλιβερ Στόουν για την Μέγκιν Κέλι

Τα «καρφιά» του Όλιβερ Στόουν για την Μέγκιν Κέλι

Ο σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν φαίνεται να δυσαρεστήθηκε από την πρόσφατη συνέντευξη που πήρε η Μέγκιν Κέλι από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και η οποία προβλήθηκε πριν από το δικό του ντοκιμαντέρ που θα κάνει ντεμπούτο τη Δευτέρα.

Μιλώντας στη New York Post για το ντοκιμαντέρ του, ο Στόουν δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στη συνέντευξη που πήρε η Κέλι και να σχολιάσει την «όμορφη» παρουσιάστρια του Fox.

Όταν ο δημοσιογράφος Μάικλ Κάπλαν της Post ρώτησε τον Στόουν γιατί πιστεύει ότι ο Πούτιν δέχτηκε να δώσει συνέντευξη στην Κέλι, ο σκηνοθέτης απάντησε: «Η Μέγκιν είναι πιο όμορφη από μένα» και υποστήριξε ότι η δημοσιογράφος δεν ήταν καλά προετοιμασμένη για να πάρει τη συνέντευξη από τον Πούτιν. «Μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε», δήλωσε ο Στόουν στην εφημερίδα. 


«Είναι όμορφη, αλλά δεν ήταν προετοιμασμένη όπως ήμουν εγώ. Δεν γνώριζε για τα ψηφιακά αποτυπώματα. Δεν ήταν προετοιμασμένη. Δεν είχα πόδια ή ένα φόρεμα όπως η Μέγκιν. Δεν είχα καμία σχέση με την Μέγκιν. Ήταν η αμερικανική δικτυακή προσέγγιση στις ειδήσεις: ηχηροί, λαμπεροί, όμορφοι άνθρωποι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
epirusblog.gr
5 of 5
Τα «καρφιά» του Όλιβερ Στόουν για την Μέγκιν Κέλι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2305640169740031761
item