Ήγουμενίτσα: Το κόστος των διοδίων προβληματίζει όσους διακινούνται από Ηγ/τσα προς Γιάννινα και αντίστροφα... Ήγουμενίτσα: Το κόστος των διοδίων προβληματίζει όσους διακινούνται από Ηγ/τσα προς Γιάννινα και αντίστροφα... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήγουμενίτσα: Το κόστος των διοδίων προβληματίζει όσους διακινούνται από Ηγ/τσα προς Γιάννινα και αντίστροφα...

Το κόστος των διοδίων προβληματίζει όσους διακινούνται από Ηγ/τσα προς Γιάννινα και αντίστροφα...

Το κόστος των διοδίων προβληματίζει όσους διακινούνται από Ηγουμενίτσα προς Γιάννινα και αντίστροφα. 

Οδηγοί, αλλά και φορείς της αυτοδιοίκησης υποστηρίζουν ότι η χρέωση  των διοδίων για όσους μεταβαίνουν καθημερινά για επαγγελματικούς λόγους (υπάλληλοι, επιχειρηματίες κλπ) από Ηγουμενίτσα προς Ιωάννινα και από Ιωάννινα προς Ηγουμενίτσα  θεωρείται πολύ υψηλή και προτείνεται η εφαρμογή αναλογικής χρέωσης. 

Απαιτείται η εφαρμογή ενός δίκαιου συστήματος διοδίων αναλογικής χρέωσης ενός ορίων της Περιφέρειας Ηπείρου, μαζί με την απαλλαγή καταβολής διοδίων, όσων χρησιμοποιούν για ελάχιστα χιλιόμετρα την Εγνατία Οδό, πρακτική που εφαρμόζεται ήδη και σε άλλους οδικούς άξονες. 

Σύμφωνα με ότι ισχύει και σε άλλες περιοχές, εκτιμούμε  η χρέωση/διέλευση στα διόδια Τύριας  υπολογίζεται κατ΄ ανώτατο στο 1 ευρώ. 

Αν δεν υιοθετηθεί η αναλογική χρέωση, που είναι δίκαιο σύστημα, ως έσχατη λύση ας γίνει έκδοση κάρτας πολλαπλών διαδρομών. 

katoci.blogspot.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Το κόστος των διοδίων προβληματίζει όσους διακινούνται από Ηγ/τσα προς Γιάννινα και αντίστροφα...
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 3844820760889993353
Σχόλια
item