Πρέβεζα: Ξαναστήνεται στην Πρέβεζα η «Όπερα του νερού και του ονείρου» Πρέβεζα: Ξαναστήνεται στην Πρέβεζα η «Όπερα του νερού και του ονείρου» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ξαναστήνεται στην Πρέβεζα η «Όπερα του νερού και του ονείρου»

Πρέβεζα: Ξαναστήνεται στην Πρέβεζα η «Όπερα του νερού και του ονείρου»

Δεν είναι λίγοι αυτοί οι Δήμαρχοι από άλλες πόλεις που ζήλεψαν την ιδέα και το έργο του συμπατριώτη μας Λέανδρου Σπαρτιώτη, ο οποίος πέρυσι κέρδισε τις εντυπώσεις στήνοντας κάτω από τον Προμαχώνα «Πευκάκια», στον παραθαλάσσιο χώρο Κουντρί, το έργο του «Όπερα του νερού και του ονείρου».

Ο Λέανδρος Σπαρτιώτης δεν αποδέχθηκε καμία πρόταση για μετακόμιση του έργου του σε άλλη πόλη θεωρώντας ότι αυτό ανήκει στην Πρέβεζα και τους Πρεβεζάνους.
Έτσι και φέτος ξεκίνησε το στήσιμο της εξέδρας στο ίδιο σημείο, προκειμένου να επανατοποθετηθεί το έργο που βρίσκεται αποθηκευμένο στις αποθήκες Καράμπελα.
Μετ΄εμποδίων βέβαια, καθώς την ημέρα του Αγίου Πνεύματος(Δευτέρα 5-6-17) διαπιστώθηκε ότι διάφοροι Ρομά είχαν καταλάβει τον χώρο και είχαν στήσει τα αντίσκηνά τους και τις τέντες τους, προφανώς για να περάσουν το καλοκαίρι στην Πρέβεζα. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο από την πλευρά του είχε περιφράξει τον χώρο με κάγκελα, αλλά η πόρτα ήταν ανοιχτή και πέρασαν.
Χρειάστηκε η επέμβαση του Λιμεναρχείου για να αποχωρήσουν και έτσι η «Όπερα του νερού και του ονείρου» θα στηθεί και φέτος χωρίς προβλήματα για να φιλοξενήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις.
prevezaposto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ξαναστήνεται στην Πρέβεζα η «Όπερα του νερού και του ονείρου»
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 5300341205130293914
Σχόλια
item