Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  «Κεραυνός εν αιθρία».

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά

Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να προκαλέσει ένα μάλλον ξαφνικό οικογενειακό «πατιρντί», με αφορμή κι αιτία το ποιος «κάνει κουμάντο», ίσως όμως να πρόκειται και για μια σημαντική ζημιά στα ηλεκτρολογικά ή την οροφή. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, είτε αυτό αφορά κάτι προσωπικό σου, είτε αναφέρεται σε ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, έχοντας μια πιο επιστημονική ματιά, ώστε να μην εγκλωβιστείς σε παραπλανητικούς θρύλους ή δεισιδαιμονίες.

Ερωτικά
Ο «φορτωμένος» Άρης μπορεί να συμβάλλει στο ξέσπασμα μιας συναισθηματικής «θύελλας», που είναι εύκολο να σε παρασύρει σε κινήσεις ή επιλογές «υψηλού ρίσκου». Επειδή όμως στον έρωτα το κάθε τι έχει την αξία του, κοίταξε να το... διασκεδάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Με τον Άρη στον Καρκίνο να έχει τις «στραβές» του, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αναβάλεις κάθε αχρείαστη μετακίνηση, αφού διακινδυνεύεις το να σου... πέσει ο ουρανός στο κεφάλι! Στον αντίποδα μπορεί να ανακαλύψεις ή να συνειδητοποιήσεις μια μεγάλη αλήθεια, είτε μέσα σου, είτε σε επιμορφωτικό πλαίσιο. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά οικονομική υπόθεση αλλά και κάποιους παλιούς γνώριμους που θα σε συγκινήσουν με την παρουσία τους.
Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα έχεις την τάση να καλύψεις ανάγκες και τάσεις που είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους –για παράδειγμα τον ρομαντισμό με την φιληδονία- φρόντισε ωστόσο η «σαλάτα» που θα γευτείς να σου αφήσει εν τέλει και κάποια συμπεράσματα για το τι πραγματικά αποζητάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει σε επαναλήψεις φαινομένων αλλά και επανασυνδέσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, δίνοντας σου την ευκαιρία να «ξανακτίσεις» κομμένες «γέφυρες». Επιπλέον, μπορεί να αναζωπυρώσει επαγγελματικές προοπτικές του παρελθόντος ή να σε φέρει σε επαφή με παλιούς και έμπειρους γνώστες του αντικειμένου με το οποίο ασχολείσαι. Παράλληλα, με τον Άρη στον τομέα των οικονομικών σου, καλείσαι να «αμυνθείς» σε μια απρόβλεπτη ή ακραία διεκδίκηση σε βάρος σου.
Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει σε μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Ανάλογες «επαναφορές» όμως, μπορεί να προκύψουν κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση κι εκεί τα πράγματα είναι αρκετά μπλεγμένα, αφού υπάρχουν συναισθηματικά ερείσματα που δεν γίνεται να αγνοηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο Άρης στον ζώδιό σου ενδέχεται να σε παρασύρει σε «ένθερμες» εκδηλώσεις αλλά επειδή ανάμεσα σε αυτούς/ες που σε περιστοιχίζουν υπάρχουν και πρόσωπα «αναποδιασμένα», καλό είναι να κινηθείς έχοντας κατά νου ότι μπορεί να αντιμετωπίσεις απρόβλεπτες καταστάσεις. Δεν θέλει και πολύ μάλιστα για να ξεσπάσει μια «θύελλα» «από το πουθενά». Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας φέρνει νοσταλγικές νότες στην ζωή σου, ενώ σε καλεί να στραφείς σε παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους.
Ερωτικά
Μια ξαφνική «έκρηξη» συναισθημάτων μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σου κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, έχεις κάθε λόγο να ανησυχείς για την συνοχή της. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν «τα βρεις σκούρα, αναζήτησε συμπαράσταση στο φιλικό σου περιβάλλον.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο σε καλεί να διερευνήσεις το τι παίζεται στο παρασκήνιο, πριν οι μηχανορραφίες εξελιχθούν στο κυρίως πρόβλημά σου. Ίσως μάλιστα με τα όσα ανακαλύψεις να «τα πάρεις στο κρανίο»! Επιπλέον πρόσεξε, αν έχεις ευαισθησία στο κυκλοφορικό. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε επιστημονικά και «προχωρημένα» θέματα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο τόσο μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, όσο και φίλους που έχεις να δεις καιρό.
Ερωτικά
Κάτι «δυνατό», όσο και «κρυφό» είναι «στα σκαριά» κι αν αυτό αφορά εσένα, απλά καλείσαι να αποφασίσεις το πώς θα το διαχειριστείς, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη σου και το όποιο κόστος θα επωμιστείς. Αν όμως αφορά στο ταίρι σου, τότε αναμένονται «φουρτούνες»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο «πετάει την σκούφια του» για να προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, που είτε δεν εγκρίνουν την πολιτική σου, είτε «μπερδεύονται στα πόδια σου» χωρίς να σε ρωτήσουν. Επειδή όμως όσο λογικά και αν συμπεριφερθείς, δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη με τους παραλογισμούς τους, μην τα... συνερίζεσαι! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε ορίσει συνεχιστή μιας οικογενειακής παράδοσης αλλά και να σου φέρει έναν συνεργάτη από τα παλιά.
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, όλα παραπέμπουν στην δημιουργία μιας σχέσης με ένα πρόσωπο αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας, κάτι μάλιστα που μπορεί να συμβεί σε ταξίδι. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το πιθανότερο είναι να νοιώσεις εγκλωβισμένος/η από τις εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στην δουλειά σου και στις σχέσεις σου, υπάρχει ωστόσο σοβαρό ενδεχόμενο να βρεις απέναντί σου απροσδόκητες αντιστάσεις και σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι να... αποχωρήσεις, αφού δεν θέλει πολύ για να γίνει η «ζημιά». Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας καλλιεργεί μνήμεςκαι μια παρελθοντολογία που καλό είναι να λάβει δημιουργικές-ερευνητικές διαστάσεις και να μην εξαντληθεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Ερωτικά
Η προδιάθεσή σου να «αφεθείς» σε μια πρόκληση μπορεί να σε οδηγήσει σε μπελάδες, αφού από την άλλη πλευρά υπάρχει μια νοοτροπία, απαγορευτική για μια ομαλή πορεία στην σχέση σας. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, πρόσεξε μήπως... καταπέσει απότομα αυτό το καθεστώς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο σου βάζει δύσκολα στις εξωστρεφείς δραστηριότητες σου και γενικότερα την επαφή σου με τους άλλους, είτε με απρόκλητες εντάσεις, είτε με συμπεριφορές που δεν έχουν λογική. Επιπλέον αν ταξιδέψεις ή μετακινηθείς, κοίταζε... ψηλά, αφού, αν είναι να συμβεί, από εκεί θα έρθει το κακό!. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό απέναντι σε αιτήματα οικονομικής βοήθειας, με συνέπεια να χάσεις μεν σε υλικά αγαθά αλλά να κερδίσεις σε εκτίμηση και σεβασμό.
Ερωτικά
Μπορεί να έρθεις κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο δεν έχετε ... κλείσει όλους τους «λογαριασμούς» σας. Μάλιστα, ακόμη και μια «παρηγορητική» αγκαλιά, μπορεί να λάβει άλλες διαστάσεις, κάτι που δεν θα σε «χαλάσει» καθόλου, αρκεί βέβαια να μην είσαι ήδη σε μια σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας αυξάνει την σχέση εξάρτησης με τα οικεία σου πρόσωπα κι ίσως κάποια στιγμή να νοιώσεις αδύναμος/η να πάρεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση, χωρίς την έγκρισή τους, κάτι όμως που τελικά μπορεί και να σε... ωφελήσει! Επιπλέον, φαίνεται να μπαίνουν οι βάσεις για την ρύθμιση ενός περιουσιακού ζητήματος. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο επηρεάζει τα οικονομικά σου κι όσο εύκολα μπορεί να έχεις ένα ευδιάκριτο όσο και απρόσμενο κέρδος, άλλο τόσο μπορεί να πάθεις ένα ξαφνικό «χουνέρι».
Ερωτικά
Φαίνεται να βρίσκεσαι σε δίλημμα, έχοντας να επιλέξεις ανάμεσα σε μια «κλειστή» σχέση με όλα τα υπέρ και τα κατά της και σε μια άλλη που χαρακτηρίζεται από μια επικοινωνιακά καλή «χημεία», χωρίς ωστόσο να σε διασφαλίζει ως προς την σταθερότητα ή την διάρκειά της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά


Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να διαταράξει μια συνεργασία σου αλλά και να σε πεισμώσει προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου μια ώρα αρχύτερα. Ωστόσο η «μάχη» σου δεν θα είναι εύκολη, ιδιαίτερα αν κάτι φαντάζει «παιχνιδάκι» ή υπόκειται σε συγκεκριμένους κανόνες. Αντίθετα όμως στα... πολύ δύσκολα και τα σπάνια έχεις το προβάδισμα! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να αξιοποιήσεις παλαιό ή αποθηκευμένο εξοπλισμό στην δουλειά σου, ενώ μπορεί να σου φέρει πίσω μια πελατεία που θεωρούσες χαμένη

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες, ίσως μάλιστα να βιώσεις κάτι πολύ δυνατό. Σε κάθε περίπτωση όμως πρόσεξε μήπως κάνεις κινήσεις, που θα επιφέρουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο αλλάζει τις εργασιακές σχέσεις σου, με τις ευχάριστες και δυσάρεστες ανατροπές να εναλλάσσονται. Εκεί όμως που οφείλεις να προσέξεις περισσότερο απ’ όλα, είναι στον χειρισμό σύγχρονων συσκευών και μηχανημάτων και γενικότερα όπου... παραμονεύουν ηλεκτρικά φορτία υψηλής τάσης. Παράλληλα, με τον Χείρωνα στις «επάλξεις» μπορεί να σε επισκεφθεί ένα άτομο που έχεις να δεις καιρό και με το οποίο σε συνδέουν πολλά, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει κι ένα παλιό σου ενδιαφέρον-χόμπι.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η. μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε μια... ευδιάκριτη διαφορά ηλικίας αλλά νοιώθεις ότι μπορεί να σου προσφέρει την συναισθηματική και νοητική κάλυψη που επιθυμείς. «Παίζει» ακόμη και η αναβίωση μιας παλιάς κατάστασης.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο, μπορεί να σε «ταράξει» συναισθηματικά, αφού ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε συμπεριφέρεται αλλόκοτα, είτε ρισκάρει υπέρ το δέον, κάνοντάς σε να ανησυχήσεις για την ασφάλειά του. Ακόμη ενδέχεται να προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις στα οικονομικά σου, με την πλάστιγγα να γέρνει προς το «συν». Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να «στρατευθείς» σε μια οικογενειακή υπόθεση ή να αξιοποιήσεις παραδοσιακές φόρμες, εμφανίζοντάς τις σε μια ανανεωμένη εκδοχή.
Ερωτικά
Το κλίμα είναι σχετικά «εύφλεκτο» αν μάλιστα δεν τηρήσεις τις αναγκαίες αποστάσεις, το πιθανότερο είναι να γίνεις μέρος του προβλήματος, παρά τις όποιες καλές προθέσεις σου. Γι’ αυτό, αν δεις το... κακό να πλησιάζει, από μακριά κι αγαπημένοι!
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 1105747953838308323
item