Παραπάνω κιλάκια; 5 πράγματα που οι ζουμέρες κοπέλες ΔΕΝ πρέπει να κάνουν αυτό το καλοκαίρι!

Παραπάνω κιλάκια; 5 πράγματα που οι ζουμέρες κοπέλες ΔΕΝ πρέπει να κάνουν αυτό το καλοκαίρι!
Το καλοκαίρι έχει επισήμως ξεκινήσει κι όλοι σιγά σιγά κανονίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις υπέροχες γωνιές της χώρας μας. Είναι η εποχή που ο κόσμος κάνει υπερωρίες στα γυμναστήρια, ώστε να βγει στη θάλασσα όσο πιο fit και αδυνατισμένος γίνεται. 
Είναι κι εκείνες οι κοπέλες που έχουν μερικά κιλάκια παραπάνω και δεν σταματούν να διαβάζουν διαρκώς τρόπους να καλύψουν τα παραπανίσια κιλά τους, πώς να ντυθούν σωστά κλπ. Δεν το έχουν ανάγκη όμως.
Αντί να τις γεμίζουμε με ανασφάλειες και κόμπλεξ λέγοντάς τους τι να κάνουν για να αλλάξουν αυτό που είναι, είναι προτιμότερο να τους λέμε τα πράγματα που μπορούν όλοι να κάνουν ανεξαρτήτως των κιλών τους. Κι αν υπάρχουν κάποια πράγματα που όντως δεν πρέπεινα κάνουν το φετινό καλοκαίρι, είναι τα παρακάτω:

1. Μην σπαταλήσεις το καλοκαίρι σου ανησυχώντας για το πώς είσαι.

Κανείς δεν είναι τέλειος, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όλοι έχουμε πάνω μας χαρακτηριστικά που θα θέλαμε να αλλάξουμε. Το κόλπο είναι να μάθεις να ζεις με αυτά και να αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως είναι. Σταμάτα να ξοδεύεις πολύτιμο χρόνο και διάθεση να σκέφτεσαι τις ατέλειές σου κι επικεντρώσου μονάχα στα δυνατά σου σημεία που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

2. Μη φορέσεις ολόσωμο, αλλά εκείνο το μπικίνι που σου αρέσει πολύ.

Ενώ το ολόσωμο είναι μία πιο safe επιλογή για όλες, καθώς κρύβει πιθανόν ατέλειες και σημεία που δε μας αρέσουν πάνω μας, δεν είναι κανόνας. Αν εσύ έχεις δει ένα υπέροχο μπικίνι και θες σαν τρελή να το βάλεις, απλά φόρεσέ το. Δεν πέφτει σε κανέναν άλλο ο λόγος πέραν του ίδιου σου του εαυτού.

3. Μην αγνοήσεις εκείνον τον τύπο που σου αρέσει. Φλέρταρε τον.

Στάμπαρες ένα καλό γκομενάκι και θες να τον προσεγγίσεις; Κάνε το και μη διστάσεις! Αν η φάση σου κάτσει καλώς. Ειδάλλως, και πάλι όλα καλά. Εσύ θα έχεις κάνει την προσπάθειά σου και θα έχεις βάλει τα δυνατά σου. Πάντα να αρπάζεις την ευκαιρία από τα μαλλιά.

4. Μη μετράς τα παγωτά που τρως. Φάε όσα γουστάρεις!

Καλοκαίρι = Παγωτό. Ξεκάθαρα πράγματα. Αυτό το δροσιστικό και θεσπέσιο γλυκό είναι ικανό να απομακρύνει όλες μας τις έγνοιες, ανησυχίες και προβλήματα και να μας δώσει στιγμιαία χαρά. Φάε όσα παγωτά ζητάει ο οργανισμός σου δίχως να σκεφτείς στιγμή τις θερμίδες. Το αξίζεις.

5. Μην ακούς κανένα για το τι θα φορέσεις.

Ένα σωρό στιλιστικές προτάσεις με όλο και περισσότερα dont' s για τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά κυκλοφορούν εκεί έξω. «Μη φοράς το ένα, μη φοράς το άλλο, δεν είσαι εσύ για κοντά μπλουζάκια και σορτσάκια γιατί δε σε κολακεύουν» κι άλλα τέτοια σεξιστικά. Φόρεσε ό,τι απολύτως θες, λέω εγώ. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να κάνει κουμάντο στο προσωπικό στυλ σου. Αν νιώθεις εσύ καλά με τις στιλιστικές σου επιλογές, αυτό και μόνο αρκεί.
epirusblog.gr
5 of 5
Παραπάνω κιλάκια; 5 πράγματα που οι ζουμέρες κοπέλες ΔΕΝ πρέπει να κάνουν αυτό το καλοκαίρι!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1394384040512202120
item