"Δεν γίνεται να μην με άκουσαν που ούρλιαζα"- ΣΟΚΑΡΕΙ η 22χρονη φοιτήτρια που την παρενόχλησε παπάς σε λεωφορείο

"Δεν γίνεται να μην με άκουσαν που ούρλιαζα"- ΣΟΚΑΡΕΙ η 22χρονη φοιτήτρια που την παρενόχλησε παπάς σε λεωφορείο
Απίστευτος σάλος, ποικίλα σχόλια και πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση μιας φοιτήτριας από την Θεσσαλονίκη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebooκ, όπως σας έχει ενημερώσει ήδη το star.gr.
H 22χρονη φοιτήτρια Π.Φ. κατήγγειλε έναν ρασοφόρο για σεξουαλική παρενόχληση, εντός λεωφορείου του ΟΑΣΘ, δημοσιεύοντας, μάλιστα, και φωτογραφία του.
H 22χρονη περιέγραψε στην εκπομπή ΤATIANA Live για το περιστατικό:
«Στις 11 του μηνός το μεσημέρι, εγώ μπήκα στο λεωφορείο 14Α απ’ την Αριστοτέλους. Κάπου στη διαδρομή μπήκε αυτός ο ιερέας, δεν πρόσεξα πού μπήκε, γιατί, προφανώς, γιατί να προσέξω; Δεν είχε γίνει κάτι. 
Απλά μπήκε ένας άνθρωπος στο λεωφορείο. Ήρθε και κάθισε δίπλα μου, ενώ υπήρχαν πάρα πολλές άδειες θέσεις στο λεωφορείο, ήταν περίεργο. Τέλος πάντων, κάθισε δίπλα μου, ένιωθα ότι μου χάιδευε το πόδι αλλά είπα ότι προφανώς είναι η ιδέα μου, γιατί ήταν και παπάς, μεγάλος άνθρωπος. 
Μετά, κάνω σταυροπόδι να μην με ακουμπάει, αυτός καθόταν απ’ την έξω μεριά της θέσης. Βάζει το laptop του στο δεξί του χέρι που ήταν ο διάδρομος, για να μπλοκάρει την ορατότητα, όποιον μπορούσε να τον δει. Άρχισε να τρίβεται και του πήρε κανά 2-3 λεπτά για να ξεκουμπώσει τα κουμπιά στο ράσο του. 
Εγώ το έβλεπα με την άκρη του ματιού μου, δεν γύριζα το κεφάλι μου για να μη με καταλάβει, είχα το κινητό μου στα χέρια μου, σε περίπτωση που όντως αλήθευαν αυτά που σκεφτόμουν, για να τον βγάλω φωτογραφία, γιατί δεν θα με πίστευε κανένας.
»Έβγαλε το μόριό του έξω. Τον έβγαλα φωτογραφία κατευθείαν. Δεν μπορούσα να βγάλω το πρόσωπό του, γιατί ήταν δίπλα μου προφανώς και θα έπρεπε να γυρίσω το κινητό μου στο κεφάλι του. Αρχίζω να του φωνάζω ‘τι κάνεις;’. Αυτός κουμπώθηκε κατευθείαν, πάτησε το κουμπί της στάσης να κατέβει. 
Ήταν πολύ κοντά στη στάση και μόλις έφτασε στην πόρτα, με κοίταξε με πάρα πολύ αθώο βλέμμα και με ρωτάει ‘τι κάνω;’. Ο οδηγός δεν έκλεισε τις πόρτες. Αυτός κατέβηκε κατευθείαν από το λεωφορείο, κανείς δεν μίλησε, μόνο μια κοπέλα με ρώτησε τι έγινε κι ασχολήθηκε λίγο. Μου είπε να μην αφήνω να με ακουμπάνε. Δεν μίλησε κανένας άλλος. 
Ο οδηγός ούτε καν σηκώθηκε να ρωτήσει τι έγινε. Εγώ συνέχιζα και φώναζα, αφού κατέβηκε ο παπάς, ότι έβγαλα φωτογραφία, ότι όντως με ακούμπησε, ότι όντως έβγαλε το π***** του έξω, τα πάντα. Το φώναζα. 
Δεν γίνεται να μην το άκουσε ο οδηγός, δεν γίνεται να μην το άκουσε μέχρι κι ο τελευταίος άνθρωπος που ήταν μέσα στο λεωφορείο. Μέχρι κι έξω μπορεί να με άκουσαν από τις φωνές, δεν ξέρω. Μετά, το συζήτησα με τους δικούς μου ανθρώπους, είπα ότι αυτή την ιστορία θα την ανεβάσω δημόσια στο Facebook γιατί ήθελα να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος.
»Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις. Επίσης, οι κοπέλες από κάτω μου έλεγαν ότι όντως έχουν δεχθεί κι αυτές ίδια περιστατικά. Μετά από αυτό, πήγα την επόμενη μέρα που έγινε το post στην αστυνομία. Μου είπαν ότι είναι πολύ σοβαρό και ότι πρέπει να γίνει καταγγελία. Έκανα μήνυση, πήγα στο Μέγαρο της αστυνομίας το απόγευμα, είδα φωτογραφίες, δεν αναγνώρισα κάποιον.
Μου είπαν ότι δεν έχει ποινικό μητρώο, άρα μπορεί να μην είναι καταγεγραμμένος στην αστυνομία ακόμα. Μου είπαν ότι όσο πιο πολλές κοπέλες ενεργοποιηθούν και κάνουν καταγγελία, θα έχει περισσότερο αποτέλεσμα, γιατί άλλο να υπάρχει μια μήνυση κι άλλο να υπάρχουν δέκα».
Tην ίδια ώρα, πληθαίνουν οι καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες ο ίδιος ιερέας έχει πλησιάσει με παρόμοιο τρόπο και άλλες κοπέλες, παρενοχλώντας τις.
star.gr
epirusblog.gr
5 of 5
"Δεν γίνεται να μην με άκουσαν που ούρλιαζα"- ΣΟΚΑΡΕΙ η 22χρονη φοιτήτρια που την παρενόχλησε παπάς σε λεωφορείο
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7486971668020348811
item