«Έφοδος» του Στρατάρχη της 1ΗΣ Στρατιάς …Στα «ΚΑΑΥ» του Πλαταμώνα! «Έφοδος» του Στρατάρχη της 1ΗΣ Στρατιάς …Στα «ΚΑΑΥ» του Πλαταμώνα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Έφοδος» του Στρατάρχη της 1ΗΣ Στρατιάς …Στα «ΚΑΑΥ» του Πλαταμώνα!

DSC00455-1024x576
«Έφοδο» για τον  έλεγχο των εγκαταστάσεων και των Υπηρεσιών που προσφέρουν τα ΚΑΑΥ της 1ης Στρατιάς, στους Νέους Πόρους Πιερίας πραγματοποίησε ο Στρατάρχης  της 1ΗΣ Στρατιάς Αντιστράτηγος Ζερβάκης Δημόκριτος!
Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής ο Στρατάρχης με πολιτική περιβολή , περιηγήθηκε τους  όλους τους χώρους του Στρατοπέδου αλλά και στους χώρους Παρασκευής  &Εστίασης όπου παρασκευάζεται το φαγητό για τους διαμένοντες και τους επισκέπτες του ΚΑΑΥ!
Ο Ίδιος επιλέγοντας μια ημέρα αιχμής , επισκέφτηκε τους διαμένοντες και ρώτησε να μάθει και από τους επισκέπτες αν και πόσο είναι ευχαριστημένοι από την ποσότητα και την ποιότητα  του φαγητό ,αλλά και τον χρόνο αναμονής !!
DSC00352-1024x575
Στο τέλος απέδωσε τα εύσημα στον Διοικητή του Στρατοπέδου (φώτο)  και στο Προσωπικού των ΚΑΑΥ,υπενθυμίζοντας  τους όμως , ότι όλοι εμείς προσφέρουμε στην Πατρίδα ...Οι Μοναδικοί που προσφέρουν για τους Συνάδελφους και τις Οικογένειες τους ,είστε εσείς κατάληξε ο Στρατάρχης!
IMG_0298
Εμείς να επισημάνουμε οτι από εφέτος τα ΚΑΑΥ της 1ηΣ Στρατιάς προσφέρουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες και οι επισκευές που έγιναν ακόμη και στους Ξύλινους Οικίσκους ,προσφέρουν μια ανάσα δροσιάς …
thumbnail_WP_20170604_19_29_11_Pro
Έχουν δρομολογηθεί δε και επεμβάσεις και δράσεις  με επέκταση των υπηρεσιών δροσιάς και Απόλαυσης και στην παραλία ...Αλλά ο Διοικητής των ΚΑΑΥ  τις κρατά ως εφτασφράγιστο  μυστικό ,αν και εμείς διακρίναμε εργασίες από το πρωί …Αναμένομε τα καλύτερα !!!
Βετεράνος
Epirusblog Gr
5 of 5
«Έφοδος» του Στρατάρχη της 1ΗΣ Στρατιάς …Στα «ΚΑΑΥ» του Πλαταμώνα!
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 379819143567894120
Σχόλια
item