Δικαστήριο καταδίκασε σε θάνατο 19χρονη επειδή την βίασε ο ξάδερφος της! Δικαστήριο καταδίκασε σε θάνατο 19χρονη επειδή την βίασε ο ξάδερφος της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δικαστήριο καταδίκασε σε θάνατο 19χρονη επειδή την βίασε ο ξάδερφος της!

Δικαστήριο καταδίκασε σε θάνατο 19χρονη επειδή την βίασε ο ξάδερφος της! - Κεντρική Εικόνα
Δικαστήριο στο Πακιστάν καταδίκασε σε θάνατο δια λιθοβολισμoύ μία 19χρονη παντρεμένη γυναίκα επειδή την βίασε ο ξάδερφος της!
Σύμφωνα με την εφημερίδα Hindustan Times, η κοπέλα κατηγορήθηκε για μοιχεία, όταν προσέφυγε στο τοπικό δικαστήριο, στο οποίο μέλος ήταν και ο πατέρας του βιαστή της. Αν και ο εξάδελφος της 19χρονης την επισκέφθηκε στο σπίτι της την ώρα που κοιμόταν και την βίασε με την απειλή όπλου, το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για μοιχεία και την κατηγόρησε ότι εκείνη αποπλάνησε τον δράστη.
Η γυναίκα κατήγγειλε μαζί με τον πατέρα της το περιστατικό στην αστυνομία και διατάχθηκε η διεξαγωγή έρευνας για το περιστατικό. Για όλα τα μέλη του τοπικού δικαστηρίου εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης ενώ η κοπέλα φιλοξενείται σε καταφύγιο μακριά από το χωριό της.
Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και για το βιαστή της 19χρονης, στον οποίο το τοπικό δικαστήριο δεν απάγγειλε καμία κατηγορία. Στο Πακιστάν είναι συνηθισμένα τα «εγκλήματα τιμής» από μέλη της οικογένειας, όταν θεωρούν ότι μια γυναίκα διέπραξε μοιχεία με στόχο «να αποκατασταθεί η τιμή της οικογένειας».


Epirusblog Gr
5 of 5
Δικαστήριο καταδίκασε σε θάνατο 19χρονη επειδή την βίασε ο ξάδερφος της!
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 7299189327679999817
Σχόλια
item