Άρτα: ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑ - Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ! Άρτα: ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑ - Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑ - Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!

Άρτα: ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑ - Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ! 17:33

Με δύο πολύ καλά συγκροτήματα και ελεύθερο χορό, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροσπηλιωτών Τζουμέρκων ανακοίνωσε την ανάληψη του φετινού πανηγυριού που θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Αυγούστου στην πλατεία της Μικροσπηλιάς...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου:


"Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το φετινό πανήγυρι του χωριού μας θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικροσπηλιωτών Τζουμέρκων στις 15 και 16 Αυγούστου.

Μετά την άκαρπη έκβαση των διαγωνισμών εκμίσθωσης της πλατείας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροσπηλιωτών αναλαμβάνει το εξαιρετικά δύσκολο έργο της διοργάνωσης του διήμερου πανηγυριού με γνώση της ευθύνης του και γνώμονα τη συνέχιση του εθίμου και τη διατήρηση της παράδοσης, που αποτελούν άλλωστε και καταστατικό ρόλο και ευθύνη του Συλλόγου.

Σε μια συγκυρία εξαιρετικά δύσκολη για τον Πολιτιστικό Σύλλογο, τόσο οικονομικά, όσο και οργανωτικά βασιζόμαστε στην υποστήριξη - υλική, εθελοντική ή ηθική - όλων των συγχωριανών για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ρόλος του παρόντος Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου είναι να ανασυστήσει το σύλλογο συνολικά. Είμαστε βέβαιοι πως και με τη δική σας βοήθεια ο σύλλογός μας θα ανταποκριθεί στο εύρος των απαιτήσεων και θα παρουσιάσει μια άρτια διοργάνωση.

Τέλος ευχαριστούμε το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων για την παραχώρηση της πλατείας και τον καλούμε να σταθεί αρωγός στις δράσεις μας.

Σας καλούμε να σταθείτε αρωγοί".

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Αποστόλης Σιαφάκας

taneatismikrospilias24.weebly.com
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑ - Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 5074687884578755109
Σχόλια
item