Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Το τέλος είναι μια νέα αρχή.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε μια έντονη αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ύστερα όμως από τα έκτακτα μέτρα που θα ληφθούν, οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να έρθεις σε επαφή με ειδικούς αλλά και γνωστούς/ες που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων που σε απασχολούν. Για να υπάρξουν όμως αποτελέσματα, θα πρέπει κι εσύ να είσαι έτοιμος/η να αφήσεις πίσω σου «ανεπαρκή» πρόσωπα ή πράγματα.
Ερωτικά
Όλοι ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να δεσμευτείς «οριστικά και αμετάκλητα», αφού η περιπέτεια είναι «στο αίμα σου». Αυτήν την φορά όμως μπορείς να κάνεις το χατίρι σε κάποιον/α που έχει ανάγκη να το ακούσει από τα χείλη σου, ώστε να καρπωθείς άμεσα τα οφέλη μιας πλήρους «παράδοσης».

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να δημιουργήσει τετελεσμένα στα οικονομικά σου, φαίνεται μάλιστα ότι το «πρόσημο» στις εξελίξεις εξαρτάται από την υποστήριξη που σου παρέχουν κάποια κέντρα εξουσίας. Στην περίπτωση όμως που σου ζητηθεί να δεσμευτείς, σε αντάλλαγμα των εξασφαλίσεων που θα λάβεις, πρόσεξε μήπως τελικά σε «δέσουν χειροπόδαρα»! Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, σίγουρα όμως θα υπάρξουν και εντάσεις που θα σε προβληματίσουν.
Ερωτικά
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου σε φέρνει πολύ ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του κοινού και το μόνο που σου μένει είναι να διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορείς φυσικά να απολαύσεις τις περιποιήσεις χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας ενισχύει την επιμονή σου να γίνουν όλα όπως ακριβώς τα θέλεις, ωστόσο η ημέρα δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα αλλά κυρίως για ένα «ξεσκαρτάρισμα» όλων εκείνων που έχουν κλείσει τον κύκλο τους και αποτελούν πλέον τροχοπέδη για την ζωή σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να διακόψεις και μια συνεργασία σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο αναδεικνύει ανάγκες και... έξοδα που δεν ήταν στο πρόγραμμα, κάτι όμως που μπορεί να σε πεισμώσει και να κάνει να κυνηγήσεις επιπλέον έσοδα!
Ερωτικά
Το αίμα σου «βράζει» και οι επιθυμίες σου είναι πολύ «καυτές». Τυχερό λοιπόν το ταίρι σου αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος/η, ευκαιρία να δείξεις το πόσο καλός/η είσαι στις κατακτήσεις! Υπάρχουν βέβαια και κάποιες αυτοκαταστροφικές τάσεις που θα πρέπει να καταπολεμήσεις...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει έτοιμο/η για όλα, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να προκύψουν έκτακτες ανάγκες ή καταστάσεις, που η επιτυχής ή όχι αντιμετώπισή τους θα κρίνει πολλά.. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητά να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σχετικά με την διατροφή ή τις συνήθειές σου, προλαβαίνοντας επιβαρύνσεις που «δουλεύουν» υπόγεια και μια μέρα θα τις «λουστείς». Επιπλέον φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κεφάλαιο στα εργασιακά σου και να μπαίνεις σε μια αναγεννητική πορεία.
Ερωτικά
Η ζωή σε καλεί να αποφασίσεις οριστικά αν θα «παγώσεις» τον ερωτισμό σου με πρόσχημα κάποιες λεπτομέρειες ή αν θα ακολουθήσεις το «πάθος» σου κι όπου... σε βγάλει! Κι όσο ριψοκίνδυνη κι αν δείχνει η δεύτερη επιλογή, είναι μάλλον η ενδεδειγμένη, αφού θα σε απελευθερώσει.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας ορίζει ένα κομβικό σημείο στις φιλικές αλλά και τις προσωπικές σου σχέσεις κι ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις «γενναίες» αποφάσεις ή απλά να αποδεχθείς την πραγματικότητα ως έχει. Δεν αποκλείεται βέβαια και το να προκύψει κάτι δυσάρεστο με ένα πρόσωπο που εκτιμάς. Παράλληλα, με τον Άρη στον Καρκίνο να δοκιμάζει τις αντοχές σου, δεν θα έπρεπε να κάνεις οτιδήποτε σε καταπονεί πέραν των ορίων σου. Ωστόσο αν προκύψει μια ενόχληση στην υγεία σου θα είναι περαστική.
Ερωτικά
«Κάτι» σε ωθεί να «παίξεις» με τον κίνδυνο και το μυστήριο, αν όμως δεν έχεις ανάλογη εμπειρία μην επιχειρήσεις να κινηθείς σε χώρους που δεν γνωρίζεις κι ίσως να έχουν άλλους κανόνες. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως χρησιμοποιηθείς ή «θυσιαστείς» για σκοπιμότητες άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να «φωτίσεις» κάποιες υποθέσεις στην καριέρα σου, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν ισχυρά κέντρα ή πρόσωπα που απεργάζονται την «υποταγή» σου και ενδέχεται να σε φέρουν προ τετελεσμένων. Σε αυτό μάλιστα ίσως σε βοηθήσουν κάποιες πληροφορίεςπου θα σου δώσει ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό και εμφανίζεται την πιο κατάλληλη στιγμή. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο λειτουργεί ενθαρρυντικά σε σχέση με φιλίες και νέες γνωριμίες, που μάλιστα μπορεί να λάβουν κι έναν «αγαπησιάρικο» χαρακτήρα.
Ερωτικά
Στην παρούσα φάση, οι προοπτικές σου για μια σχέση που θα μπορούσε να αντέξει στον χρόνο, είναι αντιστρόφως ανάλογες με το κατά πόσον ταιριάζεις φαινομενικά ή όχι στις αντιλήψεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού οι μεταξύ σας «κόντρες» υποκρύπτουν ένα γνήσιο ενδιαφέρον!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο σε θέλει στις επάλξεις, προκειμένου να αντεπεξέλθεις σε επαγγελματικές και κοινωνικές αναγκαιότητες «της τελευταίας στιγμής» κι αν τα καταφέρεις είναι βέβαιο πως θα εδραιώσεις ακόμη περισσότερο την θέση σου και θα πάρεις θάρρος για την συνέχεια. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε κάνει μάρτυρα ενός δυσάρεστου επεισοδίου ή να σου φέρει μια στενόχωρη είδηση, το βασικό ζητούμενο για σένα όμως είναι να «χωθείς» σε έρευνες και αναζητήσεις που θα αλλάξουν ριζικά τις αντιλήψεις σου.
Ερωτικά
Όταν ο έρωτας υπαγορεύεται από το συμφέρον, τότε δεν είναι έρωτας αλλά αγοραπωλησία. Υπερασπίσου λοιπόν την αγνότητα των συναισθημάτων σου, με την ίδια θέρμη που υπερασπίζεσαι την ανεξαρτησία σου κι αν είναι να τα «σπάσεις» για ένα τέτοιο λόγο, τότε χαλάλι σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να επισπεύσει κάποια αναγκαία μέτρα στα οικονομικά σου, αλλά το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι το να αναλάβεις δυσβάστακτες δεσμεύσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσεις ένα τρέχον πρόβλημα. Στον αντίποδα, δεν αποκλείεται να αποκομίσεις κέρδη από ζημιές ή απώλειες άλλων. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει... μπόλικες ειδήσεις και πληροφορίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να αξιολογήσεις και να ταξινομήσεις, μένοντας στην ουσία και όχι στις εντυπώσεις.
Ερωτικά
Παρότι οι ερωτικές περιπέτειες «στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα» δεν είναι γενικά ασφαλείς, σήμερα ίσως υπάρξει κάποιος/α που θα σε κάνει να τον/την προσέξεις. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο που μπορεί να «ξεκλειδώσει» πολλά από τα ταλέντα και τους πόθους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να απαλλαγείς από δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που σε «καθηλώνουν» και να είσαι σίγουρος/η πως οτιδήποτε απορρίψεις στην παρούσα φάση δεν θα το ξαναβρείς μπροστά σου! Αν όμως δεν κάνεις οικειοθελώς την «επανεκκίνησή» σου, τότε τα γεγονότα μπορεί να σε προλάβουν. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο ανανεώνει το ενδιαφέρον σου για μια υπόθεση που μπορεί να σου προσφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη και δεν έχεις παρά να κινηθείς προς αυτήν την κατεύθυνση.
Ερωτικά
Από όποια πλευρά κι αν το πιάσεις, η ισοτιμία στις σχέσεις σου δείχνει εξαιρετικά δύσκολη, οπότε εκείνο που σου μένει να αποφασίσεις είναι το αν θα παίξεις τον ρόλο του «επικυρίαρχου» ή εκείνον του «θύματος», εξασφαλίζοντας ωστόσο σε κάθε περίπτωση ένα μίνιμουμ ανταλλαγμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, δίνοντάς τους έναν «επιθετικό» τόνο, ίσως μάλιστα προς στιγμήν να γίνει «πανικός», τελικά όμως όλα θα διευθετηθούν. Επιπλέον, ίσως συνάψεις μια συνεργασία-αστραπή. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας ενδέχεται να αναδείξει θέματα σχετικά με την δουλειά σου ή την υγεία και τη διατροφή σου και το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν χωρούν ημίμετρα. Επιπλέον, σε ωθεί να ασχοληθείς με καταστάσεις που «υποβόσκουν» και χρήζουν διευκρινίσεων.
Ερωτικά
Το σύμπαν σε ωθεί να ζήσεις μια δυνατή εμπειρία, καλό είναι όμως να το πάθεις με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις καλά, αφού αν «ρισκάρεις στο άγνωστο», ίσως δοκιμάσεις μια δυσάρεστη έκπληξη. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση δεν αποκλείεται να βρεθείς προ τετελεσμένων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός «δικού σου» ανθρώπου, που φαίνεται να βρίσκεται σε κομβική φάση. Αλλά κι εσύ μπορεί να χρειαστεί να πιστοποιήσεις την ικανότητά σου να επιβιώνεις και στα δύσκολα ή να δίνεις ένα τέλος εκεί που οι άλλοι διστάζουν ή δεν μπορούν. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε καλεί να φροντίσεις για όλα εκείνα τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας, που όμως έχουν σημαντική λειτουργική αξία κι ίσως χρειαστεί να «φορτσάρεις» για να γίνουν.
Ερωτικά
Ο Πλούτωνας τονίζει την σεξουαλικότητά σου, παράλληλα όμως σου δημιουργεί την αίσθηση του «όλα ή τίποτα». Κι αν μπορείς να πετύχεις το πρώτο στο επίπεδο μιας «εφήμερης» απόλαυσης, το δεύτερο δείχνει εξ ίσου πιθανό στα πλαίσια μιας «κανονικής» σχέσης.


ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, διαγράφοντας οριστικά όλα αυτά που κουβαλάς και σε πληγώνουν ακόμη. Ίσως μάλιστα να βρεθείς προ τετελεσμένων, κάτι που θα επηρεάσει καταλυτικά και την καριέρα σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε αγαπημένα σου πρόσωπα που όσο να ‘ναι έχουν τα θέματά τους! Επιπλέον, είναι πιθανό να ρισκάρεις, προκειμένου να πετύχεις το καλύτερο για σένα.
Ερωτικά
Ερωτικά και σεξουαλικά, η ημέρα έχει όσο να ‘ναι τις απαιτήσεις της κι αν ψάχνεις κάτι ήσυχο, γλυκό και ρομαντικό, είναι προτιμότερο να μείνεις μόνος/η στο σπίτι! Από την στιγμή όμως που θα μπει σε λειτουργία ο «τίγρης στην μηχανή σου», χαρά σ’ εκείνον/η που θα σε απολαύσει.
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 3256908168879538538
item