Τα Ζώδια Σήμερα τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Σε κρίσιμο σταυροδρόμι.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις κι εμπλοκές είτε στη δουλειά σου είτε στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Ακόμη ενδέχεται να προκύψει ένα σημαντικό ζήτημα με ένα συγγενικό σου πρόσωπο αλλά σε κάθε περίπτωση η καλύτερη «απάντηση» σου είναι να ασχοληθείς με πιο εσωστρεφείς δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα το διάβασμα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να αναδείξει θέματα στις φιλίες σου ή τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.
Ερωτικά
Η μέρα προσφέρεται περισσότερο για διερευνητικές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια καλύτερη εικόνα για αυτά που πραγματικά μπορεί να γίνουν στην σχέση σου, πέρα από κάθε «ευχολόγιο». Επιπλέον, είναι πιθανό να σε «στήσουν» σε ένα ραντεβού.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να δοκιμάσει την ετοιμότητά σου, βγάζοντας στην επιφάνεια ποικίλες υποθέσεις, σίγουρα όμως δεν αξίζουν όλες την προσοχή σου. Ξεκίνα λοιπόν από αυτά που πρέπει να γίνουν, αφήνοντας στην άκρη κάθε τι που σε αυτήν τη φάση φαντάζει σαν «πολυτέλεια». Ακόμη, μην αρχίσεις κάτι σημαντικό, πριν διερευνήσεις προσεκτικά κάθε πτυχή του θέματος. Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σου εφιστά την προσοχή ως προς την διαχείριση των οικονομικών σου, ενώ ίσως σου «βγάλει» μια έκτακτη υποχρέωση.
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες, όχι για να «δράσεις» άμεσα, αλλά για να βάλεις κάτω τα πράγματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Και σε αυτήν τη φάση το μυαλό σου μπορεί να σε βοηθήσει να απεμπλακείς από κάθε είδους «κολλήματα» που σε καθορίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να απαλλαγείς από δεσμεύσεις και βάρη που σε «καθηλώνουν» και να είσαι σίγουρος/η πως οτιδήποτε απορρίψεις στην παρούσα φάση δεν θα σε... ξαναενοχλήσει! Αντίθετα όμως, αν θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή, είτε στις σχέσεις σου είτε στη δουλειά σου, είναι προτιμότερο να περιμένεις μερικές ημέρες, αφού για την ώρα υπάρχουν κωλύματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σε «βομβαρδίσει» με έναν μεγάλο όγκο πληροφοριών, που σίγουρα χρειάζονται αξιολόγηση.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση η οποία έχει κάνει τον κύκλο της ή βασανίζεσαι από μια κατάσταση που «τραβάει σε μάκρος» χωρίς να σου προσφέρει αυτά που επιθυμείς, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου, όσο κι αν στενοχωρηθεί κάποιος/α!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σε παραπέμπει σε σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με τα εργασιακά σου, όπου φαίνεται πως «ο κόμπος έφτασε στο χτένι»! Δεν είναι δυνατόν όμως να τα «φορτώνεσαι» όλα εσύ, χωρίς μάλιστα να υπάρχει και η ανάλογη ανταμοιβή. Επιπλέον, δεν αξίζει να «παλεύεις» μια κατάσταση, στην οποία μονίμως είσαι ο/η χαμένος/η της υπόθεσης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στα οικονομικά σου, επισπεύδοντας κάποια αναγκαία περιοριστικά μέτρα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε με τον Άρη στο ζώδιό σου είναι μάλλον άτοπο να αναζητάς σταθερότητα και διάρκεια σε μια σχέση. Αντίθετα όμως, μπορείς να κατακτήσεις έναν δύσκολο «στόχο» κι όσο έχεις ένα τέτοιο κίνητρο όλα θα σου φαίνονται ωραία!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Στην παρούσα φάση καλό είναι να αφήσεις στην άκρη κάθε σκέψη για καλοπέραση και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός δικού σου ανθρώπου, που φαίνεται να χρειάζεται στήριξη κι εμψύχωση. Και η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου που σε βάζει σε αυτήν την «στενωπό», είναι εκείνη που θα αναδείξει την ικανότητά σου να επιλύεις δύσκολα προβλήματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας, φαίνεται όμως να απουσιάζει η διάρκεια.
Ερωτικά
Ίσως έφτασε η στιγμή να πάρεις μια δύσκολη απόφαση αλλά μην κάνεις το λάθος να κρίνεις τα πράγματα ξεκινώντας από τους άλλους. Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι που «μετράνε» κι εκεί το θέμα δε σηκώνει παραχωρήσεις, αφού κινδυνεύεις να βρεθείς «από κάτω»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο ενδέχεται να αναδείξει μια σειρά από αναγκαιότητες σχετικές είτε με τη δουλειά σου είτε με την υγεία και τη διατροφή σου. Αλλά επειδή τα δεδομένα θα αλλάζουν διαρκώς, εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να ζυγίσεις ψύχραιμα τις καταστάσεις και να μην βιαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες. Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σου ζητά να μην είσαι υπερβολικά υποχωρητικός/η σε καίρια ζητήματα της ζωής σου στον επαγγελματικό ή στον οικογενειακό τομέα.
Ερωτικά
Μια συνάντηση στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να εξάψει την φαντασία σου αλλά αν έχεις κατά νου κάτι περισσότερο από μια περιπέτεια, μην μπεις καν στον κόπο! Φρόντισε ακόμη να τηρήσεις όλους τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σε αναγκάζει να έρθεις σε επαφή με ειδικούς αλλά και γνωστούς/ες που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων που σε απασχολούν. Για να υπάρξουν όμως αποτελέσματα, θα πρέπει κι εσύ να είσαι έτοιμος/η να αφήσεις πίσω σου όλα εκείνα, που δεν σου προσφέρουν πλέον τίποτα ή αποδείχτηκαν ασύμφορα στην πράξη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να έρθεις πλησιέστερα και να μοιραστείς πράγματα με πρόσωπα που αγαπάς κι εκτιμάς
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να έρθεις σε επαφή με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας, με τα οποία είναι μάλλον δύσκολο να υπάρξει συνέχεια στα πλαίσια μιας «συμβατικής» σχέσης. Έτσι, ακόμη κι αν όλα ξεκινήσουν σχεδόν «ειδυλλιακά», στην πορεία θα προκύψουν εμπλοκές που θα σε «χαλάσουν».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε υποθέσεις που αφορούν είτε στο σπίτι σου είτε στην οικογένεια σου. Το πιο σωστό όμως θα ήταν να μη βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αλλά να οργανωθείς, προετοιμάζοντας το έδαφος για τα όσα θα ακολουθήσουν. Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σε «προειδοποιεί» ότι οι καιροί είναι δύσκολοι κι αν δεν θέλεις να «σε πάρει από κάτω», τότε θα πρέπει να βάλεις έγκαιρα τα όριά σου απέναντι σε κάθε οικονομική απαίτηση που σε ξεπερνά.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου εξασφαλίζει ένα μίνιμουμ αποδοχής και σε κάνει να νιώθεις καλά με τους άλλους αλλά και εκείνους/ες μαζί σου. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου αυξάνει το αίσθημα ευθύνης σου, ενώ την ίδια στιγμή αναμένεται να δυσκολέψει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ωστόσο, θα δικαιωθείς, αν αναδείξεις τις διοικητικές σου αρετές, με πρώτο σου μέλημα «να χωρίσεις την ήρα από το σιτάρι», ώστε να έχεις δίπλα σου μόνον υπεύθυνα και έμπιστα πρόσωπα, ικανά να σε ακολουθήσουν στον δύσκολο και ποιοτικό δρόμο που έχεις χαράξει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Ανεξάρτητα με το τι θέλεις και το «τι θα μπορούσε να γίνει αν...», η ζωή σου θέτει ένα ζήτημα στο ποιο θα πρέπει να δώσεις μια ρεαλιστική απάντηση. Μερικές φορές δεν μπορείς να τα έχεις όλα κι αν δεν το αντέχεις μην προχωρήσεις, γιατί θα εκτεθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου και για την ώρα φαίνεται ότι υπάρχουν πιέσεις και έκτακτες υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Αλλά και γενικότερα, οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο τα νέα ξεκινήματα, όσο τον έλεγχο, αν όλα είναι στη θέση τους και το «ξεσκαρτάρισμα» από οτιδήποτε σε βαραίνει. Επιπλέον, η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σου ζητά να κάνεις μια ουσιαστική ενδοσκόπηση ή απλά να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας και διατροφής.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο εξακολουθεί να σου προσφέρει ευχάριστες στιγμές και τουλάχιστον συναισθηματικά είσαι σε καλή «φάση». Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, ο Άρης απέναντί σου θα σου δώσει το κίνητρο που χρειάζεσαι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου πολλαπλασιάζει τις προκλήσεις στην καθημερινότητά σου και σε καλεί να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να βρεις τις λύσεις που θα σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση. Και για να συμβεί αυτό οφείλεις να κινηθείς ρεαλιστικά, περιορίζοντας όλα εκείνα που έχουν δευτερεύουσα σημασία. Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου ενδέχεται να συμβάλλει σε «εμπλοκές» με φίλους/ες ή μια συλλογική προσπάθεια που δεν «τραβάει». Επιπλέον, ίσως στενοχωρηθείς από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Οι συναισθηματικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται, αλλά σε αυτήν τη φάση είναι μάλλον δύσκολο να βρεις την επιθυμητή ανταπόκριση. Αντίθετα, θα κληθείς να «φορτωθείς» προβλήματα των άλλων, τα οποία αργά ή γρήγορα θα σε «πνίξουν».

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, οι ευθύνες σου αυξάνονται, ίσως μάλιστα κληθείς να δώσεις λόγο για τα πεπραγμένα σου. Επιπλέον, καλείσαι από τη μια πλευρά να εμψυχώσεις άτομα που τα «έχουν βάψει μαύρα» αλλά και να επιβάλλεις την τάξη σε πρόσωπα ή καταστάσεις που τείνουν να κινηθούν εκτός ορίων. Σε κάθε περίπτωση πάντως καλό είναι να μην κάνεις σήμερα ένα νέο ξεκίνημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να μείνεις για περισσότερο χρόνο μόνος/η, ώστε να συντονιστείς με τις εσωτερικές ανάγκες σου.
Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις, πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων. Ακόμη πρόσεξε μήπως παρασυρθείς από ένα πάθος που μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες!
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα τετάρτη 14 Ιουνίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 7395707815404592834
item