Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Τα «πρέπει» προηγούνται των «θέλω».

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά


Αν θες πραγματικά να πραγματώσεις τα σχέδια σου, τότε θα πρέπει να θυσιάσεις μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σου, προετοιμάζοντας το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερωπαραπέμπει σε αναγκαστικές «ζυμώσεις» στην δουλειά σου, που θα έχουν ως συνέπεια να περιορίσεις τις φιλοδοξίες σου, εν ονόματι του ρεαλισμού. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε ωθεί να μάθεις ακόμη περισσότερα γύρω από ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει.

Ερωτικά
Ο Δίας απέναντί σου συνεχίζει να σε προστατεύει και να σε «προωθεί», στην παρούσα φάση όμως, δεν εξαρτάται μόνον από σένα το τι θα συμβεί, αφού προηγούνται οι απανταχού... διεκδικητές κι ίσως τελικά να μην γλιτώσεις την εμπλοκή σου σε μια αντιζηλία.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω αυξάνει την περιέργειά σου για πρόσωπα και πράγματα, όπως επίσης και την διάθεση σου να επικοινωνήσεις με τον «έξω κόσμο» κι όλα αυτά μπορεί να ευοδωθούν, αρκεί να «ξεσκονίσεις» τα προσόντα σου και να μην αγνοήσεις κάποιες τυπικές προϋποθέσεις, που αν δεν υπάρχουν θα ταλαιπωρηθείς, χωρίς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη αυξάνει την οικονομική ανασφάλειά σου, κάτι όμως που τελικά θα σε ωθήσει να προστατέψεις το εισόδημά σου, αποφεύγοντας αχρείαστα έξοδα.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη να «κάνει παιχνίδι» στο ζώδιό σου, μπορείς να ζήσεις το ίδιο όμορφα είτε μια ρομαντική περιπέτεια, είτε ένα πάθος, ίσως μάλιστα να προσελκύσεις κι ένα πρόσωπο κύρους. Αν όμως έχεις ήδη κάποια δέσμευση, είναι προτιμότερο να «κάτσεις στα αυγά σου», αφού κι εκεί... καλά είναι!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη σου... δυσκολεύει κατά τι την ζωή, αναδεικνύοντας εμπλοκές και κωλύματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αφού όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους.
Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου ζητά να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, ξεμπερδεύοντας αρχικά με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Επιπλέον ίσως να κερδίσεις πολλά από μια πώληση αλλά και γενικότερα από την επιμονή σου σε μια υπόθεση που κάποιοι άλλοι θα είχαν παρατήσει από καιρό.

Ερωτικά
Η συναισθηματική αστάθειά σου «κτυπάει κόκκινο» κι αν αναζητάς μια περιπέτεια, μπορείς βέβαια να την έχεις, πρόσεξε ωστόσο το... που πας να μπλέξεις, ιδιαίτερα αν έχεις ήδη κάποια δέσμευση. Επιπλέον, ίσως να ζητηθεί η συνδρομή σου σε ένα περίπλοκο θέμα, που αφορά άλλον/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Σελήνη απέναντί σου ανοίγει έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων στις οποίες όμως τον πρώτο λόγο έχουν οι άλλοι κι εδώ είναι που αρχίζουν τα... δύσκολα, αφού ίσως απαιτηθεί να κόψεις οριστικά τις γέφυρες με πράγματα που σε κρατάνε πίσω και πρόσωπα που έχουν εντελώς διαφορετική νοοτροπία. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε βάζει να κοπιάσεις περισσότερο για ζητήματα σχετικά με την εργασία σου και αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όριά σου, υπάρχει ο κίνδυνος να φορτωθείς με ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν σου αναλογούν.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί την κοινωνική σου ζωή κι ίσως να βρεις εκείνο που αναζητάς μέσα σε μια παρέα. Παράλληλα σου επισημαίνει ότι τα κοινά συμφέροντα και οι καλοί λογαριασμοί δεν κάνουν μόνον τους καλούς φίλους αλλά μερικές φορές και τους καλούς... εραστές!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, με την προϋπόθεση πως δεν θα επιτρέψεις «ερασιτεχνισμούς» κι ότι θα ασκήσεις στην εντέλεια τα διοικητικά σου καθήκοντα. Επιπλέον, ίσως είναι σκόπιμο να δώσεις ανάλογη έμφαση σε θέματα που αφορούν στην διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να σε φέρει «απέναντι» με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που δεν ακολουθεί τους κανόνες, ωστόσο το ζητούμενο είναι πάντα ο «έντιμος συμβιβασμός»!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε βάζει στα «μεγάλα σαλόνια» κι ίσως ευνοεί μια ερωτική περιπέτεια αλλά για την ώρα σε θέλει πιο μεθοδικό/η στις προσεγγίσεις σου, αφού παράλληλα μπορείς να «κτίσεις» και μια επαγγελματική σχέση ή απλά να... καταλήξεις σε αυτήν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη αναμένεται να συμβάλλει σε ποικίλα προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αφορμής δοθείσης όμως, θα έχεις την ευκαιρία να «θεραπεύσεις» μεθοδικά τα κακώς κείμενα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, την ίδια στιγμή όμως θέτει επιτακτικά ένα θέμα δεοντολογίας που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Μπορεί ακόμη να χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα προσφιλές σου πρόσωπο, ενώ αν έχεις παιδιά απλά... έχε τον νου σου!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε ωθεί να συλλέξεις όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει με κριτήριο ίσως την «χρησιμότητά» του στην διεκπεραίωση μιας σημαντικής υπόθεσής σου. Καλό είναι όμως να... υπάρχουν και αισθήματα!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να φροντίσεις πρακτικά θέματα που μπορεί να αφορούν τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στη διαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου. Επιπλέον, σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου και να ξεκαθαρίσεις –όσο είναι εφικτό- τα πράγματα στις σχέσεις με τους οικείους σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να ανοίξει ένα επιπλέον «μέτωπο» με τους συγγενείς σου αλλά από την άλλη πλευρά θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις γνώσεις σου ή να μάθεις μια χρήσιμη τεχνική.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να την «δέσεις» περισσότερο προσφέροντας στο ταίρι σου ένα όμορφο δώρο. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, τα φλερτ δεν θα σου λείψουν αλλά σε αυτήν την φάση είναι πολύ πιο πιθανό να σου τύχει ένα χρήσιμο μεν αλλά κατά τα λοιπά... βαρετό πρόσωπο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να διευρύνεις τις επαφές σου, να ταξιδέψεις και γενικά να εξαντλήσεις τις επικοινωνιακές σου αρετές. Απαιτείται ωστόσο μεθοδικότητα και υπομονή, αφού μια επιτακτική ανάγκη ή ατυχία μπορεί να σου... κόψει λίγο τον ενθουσιασμό! Επιπλέον, ας είσαι προσεκτικός/η στην οδήγηση. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να διεκδικήσεις ότι το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα αλλά και να έχεις τον νου σου στα «αρπακτικά» που... ορέγονται τα κεκτημένα σου.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Ταύρο όλα μπορεί να εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, ενώ αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να σου τύχει ένα πρόσωπο ικανό να σου προσφέρει την αίσθηση ασφάλειας που αναζητάς αλλά κυρίως σε υλικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, αφήνοντας κατά μέρος ό,τι δεν επείγει. Δεν αποκλείεται ακόμη να σε φέρει και ενώπιον καταστάσεων που το αποτέλεσμά τους θα κριθεί από τις γνώσεις και την εμπειρία σου. Επιπλέον, μπορείς να ξεκινήσεις ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα επιμόρφωσης ή να τακτοποιήσεις τις τυπικές λεπτομέρειες μιας υπόθεσής σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω , οι οικονομικές εξελίξεις «τρέχουν» και θέλοντας ή μη θα επικεντρωθείς σε αυτές.

Ερωτικά
Εδώ αναμένονται «μπερδέματα» κι όσον αφορά στην δική σου στάση εκείνο που καλείσαι πρωτίστως να κάνεις είναι το να μην «άγεσαι και φέρεσαι» από πρόσκαιρες επιθυμίες. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να... ενεργοποιήσει έναν έρωτα στον χώρο της εργασίας σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων και τονίζει τόσο τις αρετές όσο και τα μειονεκτήματα σου. Σε κάθε περίπτωση όμως σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς, κάτι που μπορεί να συνοδευτεί με την απεμπλοκή σου από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν πια. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε ωθεί να κινηθείς μυστικά προκειμένου να παρακάμψεις εμπόδιαή αντιρρήσεις, πρόσεξε όμως μήπως την ίδια στιγμή κάποιος/α άλλος/η κινείται με ανάλογο τρόπο σε... βάρος σου!

Ερωτικά
Ανεξάρτητα από το «τυράκι» των έντονων συγκινήσεων που σου προσφέρει το σύμπαν, θα κληθείς να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με αφορμή κάποια κρίση. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι «δεν κρατιέσαι» και η εμφανής προτίμησή σου σε ένα πρόσωπο μπορεί να εγείρει ποικίλες... ενστάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, μπαίνοντας σε ένα πρόγραμμα διατροφής, ενώ παράλληλα μπορεί να συμβάλλει και σε ανακατατάξεις στον χώρο της εργασίας σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να προβληματιστείς από την αποκάλυψη ενός μυστικού, σχετικού με πρόσωπο του περιβάλλοντος σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε ωθεί να αναλάβεις ένα υπεύθυνο πόστο μέσα σε μια ομάδα αλλά και να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο» σε μια φιλία που «κάνει νερά».

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, όλα συνηγορούν σε μια νέα γνωριμία και μάλιστα σε «οικογενειακό» περιβάλλον. Όσον αφορά όμως το ποιόν του υποψηφίου/ας, το πιθανότερο είναι να προβληματιστείς από την έλλειψη πνευματικών ενδιαφερόντων και την προσήλωση στα υλικά αγαθά.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη σε πιέζει να επιμείνεις περισσότερο, προκειμένου να πετύχεις μια σημαντική φιλοδοξία σου, θα πρέπει όμως να είσαι έτοιμος/η να διαχειριστείς καθυστερήσεις και εμπόδια, χωρίς να βιάζεσαι και να αδημονείς. Επιπλέον, για την ώρα δείχνει αναγκαίο το να συμβιβαστείς με μια πραγματικότητα που σε «καλύπτει» μάλλον οριακά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει μερικούς... φιλικούς μπελάδεςαλλά και να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον σου για μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε φέρνει πιο κοντά σε μια «εξομολόγηση», που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά γύρω από κάποιες μεθοδεύσεις αλλά και να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, ίσως λάβεις ένα ενθαρρυντικό μήνυμα από... μακριά!
astrology.gr


epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 11 Ιουνίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 776227728714591883
item