Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: "Υποκλίθηκε" το twitter στην αντίδρασή της κατά την αποχώρησή της από το Survivor! Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: "Υποκλίθηκε" το twitter στην αντίδρασή της κατά την αποχώρησή της από το Survivor! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: "Υποκλίθηκε" το twitter στην αντίδρασή της κατά την αποχώρησή της από το Survivor!

Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: Υποκλίθηκε το twitter στην αντίδρασή της κατά την αποχώρησή της από το Survivor!

H αγωνιστική άνοδος που είχε στο Survivor, το ήθος της, η αντιδρασή της στην αποχώρησή της και γενικότερα η συμπεριφορά της Ελισάβετ ΑϊαντζιόγλουΗ παίχτρια που υπήρξε ουκ ολίγες φορές υποψήφια, αυτή τη φορά αποχώρησε κι έφυγε με το κεφάλι ψηλά. Χαιρέτησε όλους τους συμπαίχτες της κι ευχήθηκε τα καλύτερα.

"Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τους συνοδοιπόρους μου, που είναι όλα τα παιδιά του Survivor και από τις δυο πλευρές. Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο παιχνίδι και στο αυριανό και στον τελικό όσοι φτάσετε. 

Θέλω να ευχαριστήσω εσένα Σάκη και όλη την παραγωγή που βρίσκεται από πίσω και φυσικά το τηλεοπτικό κοινό που είναι σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, που μας στηρίζει καθημερινά και το ζει μαζί μας. Τους ευχαριστώ πραγματικά γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ μέχρι αυτή τη στιγμή, όσες φορές και αν βρέθηκα υποψήφια.

Είμαι χαρούμενη γιατί πραγματικά τα έχω δώσει όλα για την ομάδα. Επειδή αυτή θα είναι η τελευταία μας στιγμή και η τελευταία μου εικόνα από το Survivor θέλω να με χαιρετίσετε με ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά κι έτσι να κλείσει ο κύκλος μου."


Όλο το twitter ήταν στο πλευρό της και οι χρήστες έγραψαν τα καλύτερα! Δες μερικά tweets
Κι ένα αστείο...

Epirusblog Gr
5 of 5
Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: "Υποκλίθηκε" το twitter στην αντίδρασή της κατά την αποχώρησή της από το Survivor!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 584571958214715569
Σχόλια
item