Σάκης Ρουβάς: Έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο μαζί με την Κάτια Ζυγούλη! Όλες οι λεπτομέρειες για το Survivor

Σάκης Ρουβάς: Έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο μαζί με την Κάτια Ζυγούλη! Όλες οι λεπτομέρειες για το Survivor

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ξεκίνησαν την εβδομάδα τους με ταξίδι. 

Το λαμπερό ζευγάρι αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για τον Άγιο Δομίνικο με αφορμή την guest εμφάνιση του κορυφαίου Έλληνα σταρ στο Survivor.

Λίγο πριν την τον απολαύσουμε στο πρώτο live του X Factor, θα τον δούμε στο πρόγραμμα “φαινόμενο” του ΣΚΑΙ ως επίσημο προσκεκλημένο για τις 100 μέρες Survivor!


Ο Σάκης Ρουβάς αποδέχτηκε την πρόσκληση του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali να εμφανιστεί ως guest star στο επιτυχημένο παιχνίδι. 

Εκτός από το γεγονός ότι παρακολουθεί φανατικά το παιχνίδι, αισθάνεται μέλος της δυναμικής ομάδας του ΣΚΑΙ και είναι πρόθυμος να στηρίξει το κανάλι στο οποίο αποτελεί και το κεντρικό πρόσωπο ψυχαγωγίας.

Ο Acun, εκτιμώντας την στάση αυτή, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στον Άγιο Δομίνικο για να υποδεχτεί προσωπικά τον Σάκη και την Κάτια στο νησί. 

Μετά από εντατική προεργασία και σχεδιασμό ο Τούρκος παραγωγός, μάλιστα, εξασφάλισε ειδική άδεια, ώστε η εμφάνιση του Σάκη στο Survivor να ανατρέψει τα δεδομένα στην παγκόσμια ιστορία του διεθνούς τηλεοπτικού show περιπέτειας, με όσους γνωρίζουν να μην αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες κρατώντας το ως επτασφράγιστο μυστικό!



Η εμφάνιση του Σάκη στο Survivor, που σπάει κάθε ρεκορ στους πίνακες τηλεθέασης,  έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η πληροφορία. 

Άλλωστε όπου εμπλέκεται το όνομά του γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής και ειδικά οταν συμμετέχει σε υψηλών προδιαγραφών projects που είναι κομμένα και ραμμένα στον ίδιο.

Η αναμονή πλέον γίνεται ακόμα μεγαλύτερη για το επεισόδιο που θα δούμε τον κορυφαίο Έλληνα σταρ αλλά και για τις εικόνες του ζευγαριού από το εξωτικό νησί.



Η Κάτια Ζυγούλη ήδη μοιράστηκε το πρώτο τους στιγμιότυπο απαό το μαγικό τους ταξίδι! 

Λίγο πριν την πολύωρη πτήση, που περιλαμβάνει και ενδιάμεσες στάσεις με πρώτη στη Νέα Υόρκη, δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον άντρα της ζωής της και μέλλοντα σύζυγο της από το αεροδρόμιο

tlife.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Σάκης Ρουβάς: Έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο μαζί με την Κάτια Ζυγούλη! Όλες οι λεπτομέρειες για το Survivor
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6224170155922299912
item