Τι κερδίζεις όταν είσαι σε single και δεν το έχεις εκτιμήσει Τι κερδίζεις όταν είσαι σε single και δεν το έχεις εκτιμήσει | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τι κερδίζεις όταν είσαι σε single και δεν το έχεις εκτιμήσει

Τι κερδίζεις όταν είσαι σε single και δεν το έχεις εκτιμήσει

Μπορεί να είναι υπέροχο να είσαι σε σχέση, όμως εξίσου όμορφες στιγμές μπορεί να ζήσει μια γυναίκα και στην περίοδο της ζωής της που έχει επιλέξει να μην έχει σύντροφο.

Αυτό που δεν έχουμε συνειδητοποιήσει, όσες θεωρούμε πως ένας άντρας μπορεί να είναι αυτό που λείπει απ' τη ζωή μας, είναι όλα όσα κερδίζουμε όσο είμαστε μόνες.


1. Ουσιαστικότερες σχέσεις

Όταν δεν έχεις έναν ερωτικό σύντροφο, αφιερώνεις περισσότερο χρόνο και επενδύεις περισσότερο συναισθηματικά στις πιο σταθερές σχέσεις της ζωής σου, όπως οι φίλοι, η οικογένεια, ακόμα και οι συνάδελφοί σου.
2. Συναισθηματική σταθερότητα

Οι περισσότεροι άνθρωποι που βρίσκονται σε σχέση έχουν συχνά θέματα εξάρτησης. Όσο πιο ανεξάρτητη και αυτοδύναμη είσαι, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να βιώσεις τέτοιου είδους αρνητικά συναισθήματα.

3. Καλύτερο σώμα

Οι σχέσεις παχαίνουν, πολλές φορές ακόμα κι αν έχεις μπλέξει με γυμναστή. Οι single γυναίκες είναι σε καλύτερη φόρμα και γυμνάζονται περισσότερο απ' όσες έχουν δεσμό. Όταν νιώθεις ότι "έδεσες τον γάιδαρό σου", είναι πιο εύκολο να παρατήσεις τον εαυτό σου.

4. Επαγγελματική υπεροχή

Όταν δεν έχεις κάποιο σύντροφο να σε αποσπά και να χρειάζεται αρκετό από τον χρόνο σου, μοιραία αφοσιώνεσαι περισσότερο στην καριέρα και τα ενδιαφέροντά σου - γιατί αυτό είναι που σε ολοκληρώνει.

5. Εξέλιξη

Έχεις αυξημένη την αίσθηση του αυτοπροσδιορισμού, άρα και περισσότερες πιθανότητες να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς σαν άνθρωπος και προσωπικότητα.
Epirusblog Gr
5 of 5
Τι κερδίζεις όταν είσαι σε single και δεν το έχεις εκτιμήσει
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4204244112747533342
Σχόλια
item