Ρένος Ρώτας - Κλέλια Ανδριολάτου: Κλείνουν ένα χρόνο μαζί [pics] Ρένος Ρώτας - Κλέλια Ανδριολάτου: Κλείνουν ένα χρόνο μαζί [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ρένος Ρώτας - Κλέλια Ανδριολάτου: Κλείνουν ένα χρόνο μαζί [pics]

Ρένος Ρώτας - Κλέλια Ανδριολάτου: Κλείνουν ένα χρόνο μαζί [pics]

Είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν! Ο πρωταγωνιστής από τους “Συμμαθητές” Ρένος Ρώτας και η καλλονή από το “Μπρούσκο” Κλέλια Ανδριολάτου είναι εδώ και ένα χρόνο ζευγάρι και είναι αχώριστοι. 

Οι δυο τους είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι και έχουν κάνει δεκάδες κοινές εξόδους χωρίς να κρύβονται πια.

Η γνωριμία τους έγινε στην παράσταση "Ένα εξοχικό παρακαλώ" όπου έπαιζαν μαζί. "Στην αρχή η Κλέλια μάλλον με αντιπαθούσε", αποκάλυψε ο Ρένος Ρώτας μιλώντας για το πώς προέκυψε η σχέση τους. 

Η σχέση τους όμως πια φαίνεται πως πάει από το καλό στο καλύτερο αφού η Κλέλια Ανδριολάτου γνώρισε τον αγαπημένο της στους γονείς της. 

Οι δυο τους ταξίδεψαν πρόσφατα στη γενέτειρα της ηθοποιού, τη Θεσσαλονίκη και ο αγαπημένος της κέρδισε και την καρδιά της οικογένειά της.

Λίγους μήνες νωρίτερα οι δυο τους βρέθηκαν μαζί σε fashion event με θέμα τους γάμους με τον γνωστό ηθοποιό, να κοκκινίζει όταν τον ρωτούσαν για τη σχέση του και να αναφέρει λακωνικά: “Ντρέπομαι να μιλάω. Ντρέπομαι πολύ”.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, πάντως, μιλώντας στο Πρωινό Ant1 και την Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε πώς είναι στα καλύτερά της!

tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ρένος Ρώτας - Κλέλια Ανδριολάτου: Κλείνουν ένα χρόνο μαζί [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1503742456571196192
Σχόλια
item