Η άνοιξη έφερε φρέσκα ειδύλλια στη high society Η άνοιξη έφερε φρέσκα ειδύλλια στη high society | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η άνοιξη έφερε φρέσκα ειδύλλια στη high society

Η άνοιξη έφερε φρέσκα ειδύλλια στη high society
Η άνοιξη ανανεώνει και ομορφαίνει τα νέα, ερωτευμένα, πολύ όμορφα και πολύ ταιριαστά, όπως φαίνεται, ζευγάρια, που έχουν σκάσει μύτη στην κοσμική σκηνή.
Πολύ φρέσκο αλλά πολύ ουσιαστικό λέγεται ότι είναι το ειδύλλιο της καλλονής Αθανασίας Κομνηνού, κόρης του γνωστού εφοπλιστή Αντώνη Κομνηνού και της low profile συζύγου του Ολγας Κομνηνού, με τον επιχειρηματία Γιώργο Καρτάλη, που η οικογένειά του έχει ιδρύσει την ιστορική Σχολή Μωραΐτη στο Παλαιό Ψυχικό, από την οποία έχουν αποφοιτήσει τα περισσότερα «χρυσά» τέκνα της αθηναϊκής high society, μεταξύ των οποίων και η Αθανασία Κομνηνού, καθώς με τον Γιώργο Καρτάλη γνωρίζονται από παιδιά.
Τον γύρο του κόσμου κάνει ο τρελά ερωτευμένος εφοπλιστής Αντώνης Ξυλάς, γιος του Γιάννη Ξυλά και της Μαρίας Πατέρα, με την αγαπημένη του Φαίδρα Κουρή, καθώς μόλις επέστρεψαν από την Τοσκάνη. 
Ομως το ειδύλλιο που σίγουρα έχει happy end είναι του Τηλέμαχου Λαβίδα, γιου του φαρμακοβιομηχάνου Θανάση Λαβίδα και της προέδρου του φιλανθρωπικού σωματείου MDA Ελλάς Βάνας Λαβίδα, με την Ιταλίδα Caterina Radaelli. 
Η καλλονή από το Μιλάνο έκλεψε την καρδιά του νεαρού εργένη, ιδρυτή της εταιρίας Mediterra, με τα υγιεινά προϊόντα που γνωρίζουν μεγάλο σουξέ στις ΗΠΑ, εκεί όπου μένει σχεδόν μόνιμα ο υιός Λαβίδας, αλλά το ευτυχές γαμήλιο γεγονός θα γιορταστεί τον Σεπτέμβριο με μεγάλη δεξίωση στην Αθήνα.
espressonews.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Η άνοιξη έφερε φρέσκα ειδύλλια στη high society
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6274374073730953280
Σχόλια
item