Απελευθέρωση της Κομοτηνής: Αύριο οι εκδηλώσεις συμμετοχή των Ειδικών Δυνάμεων

Απελευθέρωση της Κομοτηνής: Αύριο οι εκδηλώσεις συμμετοχή των Ειδικών Δυνάμεων

Στις 14 Μαΐου κάθε χρόνο γιορτάζεται η απελευθέρωσή της Κομοτηνής από το Βουλγαρικό ζυγό. 

Aύριο λοιπόν Κυριακή στις 14 Μαΐου 2017, σύσσωμη η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων και οι Λέσχες των Ειδικών Δυνάμεων της, θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Κομοτηνής, προς τόνωση του ηθικού αλλά και εξύψωσης του Εθνικού φρονήματος των κατοίκων της πόλεως.

Με επικεφαλής τον Πρόεδρό της, Σχη ε.α. Δημήτρη Γεωργάκη και με αντιπροσωπείες καταδρομέων από τις Λέσχες Ειδικών Δυνάμεων, της Λάρισας – Τρικάλων - Πέλλας – Ημαθίας – Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής - Σερρών – Καβάλας και Έβρου θα συμμετάσχει στις Εθνικές εορταστικές εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Κομοτηνής, (την Επίσημη Δοξολογία, Επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνων και συμμετοχή στην παρέλαση) με δύο Ουλαμούς των 24 καταδρομέων, που συγκροτήθηκαν από τις παραπάνω Λέσχες και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων της Ροδόπης “ Οχυρό Νυμφαίας”, που έχει και την ευθύνη συν διοργάνωσης με την Ομοσπονδία. Σημειώνεται ότι η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων της Ροδόπης ''Οχυρό Νυμφαίας”, παρελαύνει για πρώτη φορά στην παρέλαση σύμφωνα με το inkomotini.gr.

Από το απόγευμα του Σαββάτου έχει ξεκινήσει η συγκρότηση των Ουλαμών παρελάσεως στην Θεσσαλονίκη, όπου θα πραγματοποιηθεί και δοκιμαστική και τα ξημερώματα της Κυριακής με πούλμαν θα κινηθούν άπαντες από Θεσσαλονίκη προς Κομοτηνή, για τη συμμετοχή στην παρέλαση και τις λοιπές εκδηλώσεις.

Στην αποστολή θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος και το ΔΣ της “ Εθνικής Ομάδας 21 Μακεδονίας – Θράκης

Πηγές: inkomotini.gr, stratiotikathemata.blogspot.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Απελευθέρωση της Κομοτηνής: Αύριο οι εκδηλώσεις συμμετοχή των Ειδικών Δυνάμεων
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8480454898546606032
item