Η Κλέλια Ανδριολάτου απαντά στις φήμες που την ήθελαν μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου!

Η Κλέλια Ανδριολάτου απαντά στις φήμες που την ήθελαν μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου!

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε σήμερα η Κλέλια Ανδριολάτου. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τη συμμετοχή της στο «Μπρούσκο», αλλά και τη σχέση της με τον Ρένο Ρώτα. Η Φαίη είπε τα καλύτερα για την ομορφιά της, και αποκάλυψε ότι είναι μόλις 20 ετών!

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι σπουδάζει Επικοινωνία και ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη, και έχει δυο αδέρφια, μία 27 ετών και ένα μικρότερο αδερφό μόλις 8 ετών.
«Οι γονείς μου είναι πολύ ενεργοί, βγαίνουν έξω, παρτάρουν, κάνουμε παρέα με τους γονείς μας, μεγαλώνουμε όλοι μαζί τον μικρό, είναι σαν μικρός γιος, αγαπάνε πολύ τα παιδιά! Μου λείπουν πολύ, γιατί μένουν Θεσσαλονίκη, αλλά εντάξει!» 
Αμέσως μετά, εξήγησε πώς έφυγε από τη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στο Μπρούσκο και πώς ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, ήδη από τα 14 της, με καμπάνιες ακόμη και στο εξωτερικό! «Οι γονείς μου, επειδή είναι μέσα στα πράγματα, ξέρουν πώς κινούνται τα πράγματα, και ήταν πάντα μαζί μου, οπότε είχα μια ασφάλεια! 
Γνωρίζαμε και τον Αντώνη Ρέμο με την Υβόννη και εκείνη μου έδειξε πού να πάω, και έτσι ξεκίνησα!» είπε και συνέχισε, εξηγώντας τα όνειρά της για το μέλλον. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:
Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις φήμες που την ήθελαν μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου: «Αυτό το ξεκίνησε ο Αντώνης Ρέμος. Είχε πει το Μπρούσκο ότι δεν κάνει τίποτα μια βραδιά, και μου είπε ο Ανδρέας να σηκωθώ να χορέψουμε, για να δείξουμε λίγο το Μπρούσκο. Εϊναι πολύ φίλος, αλλά όχι, δεν είμαστε μαζί.
Με τον Ρένο γνωριστήκαμε σε μια πρεμιέρα, αρχικά δεν υπήρχε τίποτα, δεν τον πολυσυμπαθούσα κιόλας. Από εκεί και πέρα με κέρδισε, είμαστε μαζί ένα χρόνο. Ο Ρένος είναι μεγάλος τρόλερ, αρέσει να πειράει στα social και τα λοιπά, θα δείξει πού θα πάει. Μένουμε μαζί στο περίπου. Οι γονείς μου είναι χαρούμενοι, γιατί βλέπουν και εμένα χαρούμενη.»
Προς το τέλος της κουβέντας, η Φαίη αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το μικρόφωνό της, οπότε το έβγαλε από πάνω της και το κρατούσε στο χέρι της, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συνέντευξη. Δείτε τι συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί:
Youweekly.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Η Κλέλια Ανδριολάτου απαντά στις φήμες που την ήθελαν μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 316620832462366408
item