«Έχω απορρίψει και το να ξαναπαντρευτώ και το να κάνω δεύτερο παιδί» «Έχω απορρίψει και το να ξαναπαντρευτώ και το να κάνω δεύτερο παιδί» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Έχω απορρίψει και το να ξαναπαντρευτώ και το να κάνω δεύτερο παιδί»

«Έχω απορρίψει και το να ξαναπαντρευτώ και το να κάνω δεύτερο παιδί»
Στο περιοδικό Λοιπόν μίλησε η Έλλη Κοκκίνου πρόσφατα.

Η προσωπική της ζωή ισορροπεί την επαγγελματική της ή το αντίστροφο; Επηρεάζει το ένα το άλλο;
«Προσπαθώ να τα φέρνω έτσι και μέχρι στιγμής τα έχω καταφέρει. Δεν θα έλεγα ότι αν είναι καλά το ένα, ισορροπεί το άλλο. θα έλεγα όμως ότι όταν είσαι καλά στα προσωπικά σου, έχεις μια άλλη διάθεση για τη δουλειά σου και σε όποια αναποδιά, ίσως το πάρεις πιο ελαφριά. Αν είσαι άσχημα στα επαγγελματικά σου, επειδή από εκεί ζεις, ίσως τραβάς μεγαλύτερο ζόρι. 

Όταν τα πράγματα έρχονται δύσκολα και η προσωπική ζωή είναι καλή και ισορροπημένη, παίρνεις τα πάνω σου, έχεις έναν άνθρωπο να σε στηρίξει, να πεις μία κουβέντα. Είμαι άνθρωπος αυτάρκης και ανεξάρτητος, θέλω να βασίζομαι στα πόδια μου. Όταν δεν βασίζομαι στα πόδια μου, δεν είμαι καλά προσωπικά».

Αυτό δεν έχει έναν αυταρχισμό μέσα στη σχέση;
«Ναι, τον έχει. Βέβαια, μιλάω για μένα».

Έχει σκεφτεί να ξαναπαντρευτεί και το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερό παιδί στη ζωή της;
«Όχι, δεν έχω σκεφτεί να ξαναπαντρευτώ ή να κάνω δεύτερο παιδί, τα έχω απορρίψει και τα δύο. 

Ο Αλέξανδρος, πιο μικρός, μου έλεγε ότι ήθελε ένα αδελφάκι, όμως τώρα όχι,, μεγάλωσε κι εκείνος. Το σπίτι μας είναι γεμάτο με παιδάκια, κυρίως το Σαββατοκύριακο. Γεμίζω το πρόγραμμα έτσι, ώστε είναι συνέχεια με παρέα γιατί τα μοναχοπαίδια θέλουν περισσότερο παρέα».
Epirusblog Gr
5 of 5
«Έχω απορρίψει και το να ξαναπαντρευτώ και το να κάνω δεύτερο παιδί»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2732283613539742112
Σχόλια
item