Κατερίνα Καινούργιου: Βραδινή έξοδος στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση! Κατερίνα Καινούργιου: Βραδινή έξοδος στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου: Βραδινή έξοδος στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση!

Κατερίνα Καινούργιου: Βραδινή έξοδος στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση!

Οι πύλες του Summer Hotel Ermou άνοιξαν στις 12 Μαΐου και υποδέχτηκαν την Άννα Βίσση για να απογειώσει όπως εκείνη ξέρει τις νύχτες! 

Θαυμαστές και φίλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες της επιτυχίες αλλά και ένα πλούσιο ρεπερτόριο που περιλαμβάνει διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.

Στην έναρξη του σχήματος η ερμηνεύτρια είχε ετοιμάσει μουσικές εκπλήξεις και ψαγμένες ιδέες μέσα από το τεράστιο ρεπερτόριό της και όχι μόνο. 

Όλα αυτά δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη στο κέντρο της Αθήνας, που απήλαυσαν φίλοι, γνωστοί και φαν της Άννας.


Το παρών έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου που κατέφθασε στο κέντρο με ένα μαύρο φόρεμα σε σέξι στιλ, όπως μας έχει συνηθίσει. Το σύνολό της “συνόδευσε” το πλατύ της χαμόγελο και ο ενθουσιασμός που φαινόταν στο πρόσωπό της.

Η ίδια φωτογαρφίθηκε με τους αγαπημένους της, όπως τον Γιώργο Γιγουρτάκη και την Κατερίνα Καλίνογλου.

Πολλές ακόμα διάσημες παρουσίες έκαναν την εμφάνισή τους για να τιμήσουν την ταλαντούχα ερμηνεύτρια. Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει.

Zeraw

Έλλη Παπαγγελή

Σιμέλα Χριστοπούλου-Χριστίνα Μήλιου
tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: Βραδινή έξοδος στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6109529031223519844
Σχόλια
item