Εσπρωξε τον Δένδια ο Κασιδιάρης, του πέταξαν νερά οι Χρυσαυγίτες -Χάος στη Βουλή Εσπρωξε τον Δένδια ο Κασιδιάρης, του πέταξαν νερά οι Χρυσαυγίτες -Χάος στη Βουλή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εσπρωξε τον Δένδια ο Κασιδιάρης, του πέταξαν νερά οι Χρυσαυγίτες -Χάος στη Βουλή

Εσπρωξε τον Δένδια ο Κασιδιάρης, του πέταξαν νερά οι Χρυσαυγίτες -Χάος στη Βουλή
Σοβαρότατο επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα στην αίθουσα της Ολομέλειας στη Βουλή, με τον Ηλία Κασιδιάρη να σπρώχνει τον Νίκο Δένδια.
Μάλιστα, οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πέταξαν νερά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανδαιμόνιο μέσα στην αίθουσα.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι κύριοι Κασιδιάρης και Δένδιας είχαν μία λεκτική κόντρα, με τον πρώτο όμως να σπρώχνει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ. 
Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής μιλούσε από τα έδρανα και εκείνη τη στιγμή πέρασε από μπροστά του ο κ.Δένδιας. Τότε το Ηλίας Κασιδιάρης του είπε «μη περνάς από μπροστά μου δεν βλέπεις ότι μιλάω». Ο Νίκος Δένδιας σταμάτησε και του ζήτησε το λόγο. 
Τότε ο χρυσαυγίτης βουλευτής είπε «όταν μιλάω εγώ, ρε, δεν θα περνάς από μπροστά μου» και στη συνέχεια επικράτησε το απόλυτο χάος. Βουλευτές καταγγέλλουν πως ο Ηλίας Κασιδιάρης απώθησε βίαια τον Νίκο Δένδια, ενώ οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες του πέταξαν με μπουκάλια με νερό. 
Τη στιγμή του επεισοδίου σταμάτησε η ζωντανή μετάδοση από το κανάλι της Βουλής και όταν η εικόνα επέστρεψε ο προεδρεύων Μάκης Μπαλαούρας έλεγε «αποβάλλεται ο κ. Κασιδιάρης». Μάλιστα καλούσε τη φρουρά μέσα στην αίθουσα «η φρουρά να βγάλει έξω τον κ. Κασιδιάρη».
Χυδαίοι χαρακτηρισμοί από τον Κασιδιάρη 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης τη στιγμή που βγήκε από την αίθουσα φώναζε στο διάδρομο «γ@@@@@ μια αδερφή και αποχωρώ από αυτό το αίσχος που γίνεται μέσα με το Μνημόνιο».
Ο Βορίδης ζήτησε την αποβολή του συνόλου της ΚΟ της Χρυσής Αυγής από την παρούσα διαδικασία
«Να διατάξετε την αποβολή του συνόλου της κοινοβουλευτική ομάδας της Χρυσής Αυγής από την παρούσα διαδικασία. Όλοι συμπράξανε όλοι, βρίζανε, όλοι συμπεριφέρονταν με απαράδεκτο. Αυτό πρέπει να είναι ένα συγκεκριμένο μήνυμα ότι το κοινοβούλιο μπορεί να προστατέψει αποτελεσματικά τις συνεδρίες τους», είπε ο Μάκης Βορίδης.
Λοβέρδος: Ξεφτιλίστηκε το κοινοβούλιο σε όλο τον κόσμο
Ο κ. Μπαλαούρας απάντησε ότι το θέμα θα παραπεμφθεί στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος είπε ότι αυτό δεν μας αρκεί «ξεφτιλίστικε το κοινοβούλιο θα γίνουμε ρεζίλι σε όλον τον κόσμο δεν μας αρκεί η παραπομπή στην επιτροπή». 
Πηγή: iefimerida.gr 
Epirusblog Gr
5 of 5
Εσπρωξε τον Δένδια ο Κασιδιάρης, του πέταξαν νερά οι Χρυσαυγίτες -Χάος στη Βουλή
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 6653067366460420243
Σχόλια
item